Η προφητεία της Παπακώστα


Το ημερολόγιο έλεγε 31 Μαϊου, του σωτήριου έτους 2015 και οι δείκτες του ρολογιού είχαν καρφωθεί στις 14:16, όταν η Κατερίνα Παπακώστα, ως Πυθία του χώρου της φιλελεύθερης παράταξης, μασώντας φύλλα δάφνης, ή ποιος ξέρει ίσως τσίχλα με γεύση μέντας, εξαπέλυσε το χρησμό: “Στη ΝΔ τρώνε γκολ από "αμπαλους". Έχουν υιοθετήσει το δόγμα του "Φούφουτου". Αρχηγός μπορεί να γίνει μέχρι και ο...Άδωνις!”
του Κώστα Βαξεβάνη
Σείστηκε το τουίτερ, βρόντηξε το διαδίκτυο, ανατρίχιασαν τα τρολς του Άδωνη από την ανάρτηση. “Ποια είσαι εσύ μωρή που θα πεις για τον Άδωνη;” “Ίσα μωρή που θα πιάσεις στο στόμα σου τον αγωνιστή της παράταξης” “Αν ήταν το iq προϋπόθεση για να πολιτευθεί κάποιος, τότε ούτε καν θα ψήφιζες...” Με αυτά και άλλα πολλά στόλισαν την Κατερίνα Παπακώστα
Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια, για να πάρει ο Άδωνις την εκδίκησή του. Ο Αντιπρόεδρος που ήθελε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, όσο ο χαλίφης φωτογραφιζόταν πασχαλιάτικα οικογενειακώς για χάρη της επικοινωνίας και των social media, κατάφερε να οδηγήσει την Κατερίνα Παπακώστα εκτός των αξιωμάτων της στο κόμμα. Το σημαντικότερο όμως είναι πως έτσι εκπλήρωσε την Προφητεία της ίδιας της Παπακώστα.
Σύμφωνα με τα λεξικά «Ο Φούφουτος είναι η εμφατικά προσωποποιημένη μορφή ενός ανύπαρκτου ή άγνωστου χαρακτήρα. Ο τάδε, ο δείνα, ο άγνωστος, ο οποιοσδήποτε, ο δενξερωγώ…”. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία λένε οι γνώστες των γραφών της ΝΔ, πως με τη φράση “δόγμα του Φούφουτου” η Κατερίνα Παπακώστα προφήτευε σαφώς την ύπαρξη του “δόγματος Μητσοτάκη” στη ΝΔ. Αυτός είναι και ο λόγος που αρχηγός έγινε “μέχρι και Άδωνις” εκπληρώνοντας την Προφητεία. Να τον χαίρονται λοιπόν και οι Καραμανλικοί, και οι πρώην Εβερτικοί και οι φιλελεύθεροι και πολύ περισσότερο οι οπαδοί της σοβαρής Χρυσής Αυγής το νέο αρχηγό. Ο Κυριάκος καλά θα κάνει να προσέχει να μην τον δυσαρεστήσει αν θέλει να παραμείνει στη θέση του.
Πηγή www.koutipandoras.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)