Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Ο Ραντανπλάν, οι «παντελονάτοι» Ντάλτονς και το 4ο μνημόνιο


























Όταν μια κυβέρνηση στην Ελλάδα φέρνει στη Βουλή μέτρα-σοκ, που προβλέπονται σε αξιολογήσεις μνημονίων (συγκεκριμένα χθες, για το 3ο), η αντιπολίτευση συνήθως έχει «εύκολη δουλειά» για να κερδίσει τις εντυπώσεις σε επικοινωνιακό επίπεδοΌλα τα παραπάνω βέβαια, εκτός και αν είσαι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μπορεί να έχει υπέρ της, σε πρωτόγνωρο βαθμό, όλα τα συστημικά ΜΜΕ, μπορεί η κυβέρνηση και ο συριζα, επικοινωνιακά να είναι της πλάκας και να εφαρμόζουν μνημόνια… αλλά και πάλι, με κάποιον μαγικό τρόπο, καταφέρνει και φεύγει «ηττημένη».
Θες γιατί ο κόσμος ξέρει πως η ΝΔ του Κούλη είναι πιο μνημονιακή και απ’ τον Τόμσεν και δεν μπορούν να το κρύψουν; Θες γιατί έχει μαζέψει ως ηγετική ομάδα ότι πιο ακραίο και σάπιο κυκλοφορεί στην πολιτική πιάτσαΘες γιατί όλοι ξέρουν ποια είναι η πιο «βρώμικη» πολιτική οικογένεια στην Ελλάδα; Όλα τα παραπάνω συν την εικόνα ενός αρχηγού, που αν τον βάλεις αντίπαλο με μια τοστιέρα, δεν είσαι σίγουρος για το ποιος θα καταφέρει να πείσει για τις ικανότητές του.
*** Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή, η κυβέρνηση σε μια μικρή και σεμνή τελετή, τίμησε το λογογράφο και τους επικοινωνιολόγους του Μητσοτάκη για τη συμβολή τους. Χωρίς αυτούς, αλλά και τον ίδιο τον Ραντανπλάν του Μοσχάτου, τίποτα τόσο αποκρουστικό όσο τα μνημονιακά μέτρα, δε θα ήταν τόσο εφικτό.
*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι πλέον σαν μια παραπαίουσα δευτερο-σελέμπριτι. Ο μόνος τρόπος για να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του και να τραβήξει την προσοχή πλέον είναι ή να ανεβάζει γυμνές φωτογραφίες στο instagram ή να το δει -στο φτωχό μυαλό του- ΜακρόνΝα χωρίσει, δηλαδή τη Μαρέβα και να ψάξει να βρει κάποια «ατυχήσασα» καθηγήτρια του από το γυμνάσιο για να την αποκαταστήσει… με ξεχωριστό πόθεν έσχες φυσικά. Μη γελάτε, εγώ τα γράφω για πλάκα… αυτός ικανός είναι.
*** Έχω, πάντως, πάθει πλάκα και με τις επικοινωνιακές δυνατότητες και ικανότητες της κυβέρνησης. Και το Δαλάι Λάμα να υπερασπιζόταν, θα τον καταδίκαζε στη συνείδηση του κόσμου ως κατά συρροή δολοφόνο. 
*** Εν τω μεταξύ, πήξαμε στην τεστοστερόνη ρε παιδί μου αυτό το 3μερο στη Βουλή. Εντάξει, δεν περιμέναμε τα σεξιστικά σχόλια του Λοβέρδου και του Βορίδη για τα «παντελόνια που δε φοράει ο Τσακαλώτος«, για να βγάλουμε συμπεράσματα για τον πολιτικό που διαπόμπευσε οροθετικές και τον «τσεκουροφόρο«, πρόεδρο της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, που μέχρι πριν λίγα χρόνια μας ζητούσε να βγάλουμε «κόκκινη κάρτα» στους μετανάστεςΠολιτικά σκουπίδια, που είναι ακατάλληλα ακόμα και για ανακύκλωση…
*** Α, εν τω μεταξύ χθες στη Βουλή, ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον Τσίπρα πως νοιάζεται μόνο για την εξουσία. Ο Βενιζέλος! Που στο σπίτι, τη γυναίκα του, τη φωνάζει Ιωσηφίνα.
*** Respect τεράστιε Σταύρο Θεοδωράκη! Προϋποθέτει πολύ ταλέντο το να καταφέρεις να φαίνεσαι πιο αστός φλώρος από το Μητσοτάκη και πιο ακραίος από τον Άδωνη!
 
Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)