Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

«Σαφείς απαντήσεις» για τις τηλεοπτικές άδειες αναμένει ο Νίκος Βούτσης από το ΕΣΡΤην Πέμπτη στη Διάσκεψη των Προέδρων, όπου έχει κληθεί για ακρόαση το ΕΣΡ, θα υπάρξουν σαφείς απαντήσεις για τα ζητήματα που αφορούν την προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες, εκτίμησε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9.84» ο κ. Βούτσης είπε ότι εδώ και κάποιους μήνες μπήκαν σε λειτουργία αρκετά πράγματα. Πρόσθεσε ότι «και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας και του υπουργείου κυρίως, και το αναγνωρίζουν και οι ίδιοι, μπόρεσαν και μπορούν και κάνουν πια συστηματικά τη δουλειά τους».
«Θα μας πουν -εγώ εκεί θα επιμείνω και νομίζω ότι και οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται- σε ποια φάση βρίσκεται η επεξεργασία της προκήρυξης για τις άδειες, τι απαντήσεις πήραν από τους φορείς και κυρίως το χρονοδιάγραμμα που θα πρέπει να καταθέσουν» συνέχισε.
«Είχαμε πει για Μάρτιο, Μάιο, μπορεί να είναι Ιούνιος, Ιούλιος, πάντως δεν μπορεί να είναι π.χ στο τέλος του ‘17 ή το '18», πρόσθεσε, εξηγώντας ότι ήδη συμπληρώνεται ενάμισης χρόνος που κανάλια δεν έχουν πληρώσει τίποτα. «Είναι ήδη εκτός νομοθεσίας, υπάρχει ήδη παρανομία που παρατείνεται» επισήμανε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου