Η ληστεία, τα ΜΜΕ, οι συγγένειες και οι... Πυρήνες

Γεωπονικό πανεπιστήμιοEUROKINISSI

Για τα κανάλια και τα «αντικειμενικά» ΜΜΕ δεν ισχύουν ούτε τα προσωπικά δεδομένα ούτε και καμία αρχή προστασίας των δικαιωμάτων του ατόμου. Αυτό είναι γνωστό και... συνηθισμένο! Σήμερα όμως προχώρησαν κι ένα βήμα παραπάνω, με αφορμή την ταυτόχρονη «ανακάλυψη» ότι ένας από τους δράστες της ένοπλης ληστείας στη Γεωπονική είναι αδελφός κρατούμενου που είναι μάλιστα και μέλος της ΣΠΦ.
«Το γεγονός ότι ο ληστής που συνελήφθη είναι αδελφός μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς προβληματίζει τις αρχές που χαρακτηρίζουν την υπόθεση άκρως σοβαρή με απροσδιόριστες διαστάσεις(!)», γράφει το Πρώτο Θέμα και ακολουθούν και όλοι οι υπόλοιποι. Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε όμως έστω να ρωτήσει και να μάθει ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε ληστεία αλλά έχει αμετάκλητα αθωωθεί από τη δικαιοσύνη για ενδεχόμενη συμμετοχή του στην οργάνωση ΣΠΦ. 
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει ότι σήμερα είναι σε εξέλιξη η δίκη του για τη ληστεία σε δεύτερο βαθμό με τον εισαγγελέα να έχει ήδη προτείνει την αθώωσή του. Ο ίδιος σε πολιτική δήλωση που έκανε μέσα στο δικαστήριο αντί απολογίας, είπε ότι έχει στοχοποιηθεί εδώ και χρόνια λόγω των φιλικών του σχέσεων και κυρίως λόγω της ιδεολογίας του.
Μίλησε κανείς για δεοντολογία και για έγκυρη ενημέρωση; 
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ