Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: H «Oδύσεια» ενός διαπλεκομένου

Παρασκευή βράδυ και το... Όμηρο έγινε εφιάλτης για το ΣΚΑΙ. Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή και ας ξεδιαλύνουμε το κουβάρι μιας σκοτεινής συνωμοσίας μεταξύ διαπλοκής και Τσίπρα.






















Σαν βγεις στο πηγαιμό για το Μητσοτάκη
να εύχεσαι νά ναι μακρύ το σόι
γεμάτο ΜΚΟ, γεμάτο ΕΣΠΑ.
Τους Πορτοσάλτε και τις SIEMENS
τον θυμωμένο Χριστοφοράκο μη φοβάσαι, 
αν δεν τους κουβανείς μες στο Πόθεν Έσχες σου, 
αν ο ΣΚΑΙ δεν τους στήνει εμπρός σου.
Ναι. Φυσικά και θα έπρεπε να ντρέπομαι που κατέστρεψα με αυτό τον άκομψο τρόπο το αριστούργημα του Καβάφη (με ένα «β»). Αλλά ας πούμε πως η ποιητική αδεία της σάτιρας μου το επιτρέπει.
Κάτι που δεν μπορεί να ισχυριστεί ο ΣΚΑΙ για το βράδυ της Παρασκευής, όταν το… Όμηρο έγινε εφιάλτης. Το ότι έκαναν, λοιπόν, φθηνή αντιπολίτευση μη γνωρίζοντας την «Οδύσεια«, ως πρωτότυπο έργο του Νίκου Καζαντζάκηδεν είναι σάτιρα, δεν είναι πλάκαδεν είναι καν τρολιά. Είναι η αγραμματοσύνη και η φθηνή προπαγάνδα του ανεπίσημο γραφείου Τύπου της ΝΔ. Όταν υπάρχει η εντολή «Αποδομήστε τον Τσίπρα σε κάθε ευκαιρία και όλο και σε κάποιον θα περάσει η προπαγάνδα», τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:
Πάντως έχει αρχίσει να γίνεται πολύ ύποπτο. Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μια θεωρία… και να θυμάστε ότι το διαβάσατε πρώτοι εδώ.
Ίσως τελικά να είμαστε μάρτυρες μιας σκοτεινής συνωμοσίας που θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις και θα αλλάξει τη ροή της πολιτικής ιστορίας στη χώρα μας. Πλέον δεν χωράει αμφιβολία… το εγχώριο φιλελεδιστάν και η διαπλοκή δουλεύουν για τον Τσίπρα. 
Μόνο μια συγκέντρωση των #παραιτηθείτε λείπει ώστε να πειστούμε μετά πάσης βεβαιότητας, πως θέλουν να μας «φορτώσουν» τον Τσίπρα για πολύ καιρό ακόμα.
Ούπς… 
*** Το altsantiri.gr εξασφάλισε αποκλειστικά από το αρχείο του ΣΚΑΙ, φωτογραφία του Νίκου Καζαντζάκη να απαγγέλλει την Οδύσσεια
*** Με αφορμή, τώρα, το επεισόδιο «ενδοοικογενειακής» σύρραξης μεταξύ Κασιδιάρη – Δένδια, σήμερα στη Βουλή, τα αντανακλαστικά της διαπλοκής λειτούργησαν αστραπιαία. Αμέσως βγήκε σεργιάνι το βαρύ πυροβολικό… ο Άδωνις, ο Ανδρέας και ο -είναι πολλά τα λεφτά- Άρης. Συντονισμένα, σαν «τάγμα εφόδου», να κάνουν λόγο για συνωμοσία ΣΥΡΙΖΑ – ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Προσέξατε ποιοι τελάληδες, βγήκαν; Να τους ξαναπούμε;
Για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη, τα λόγια περιττεύουν, δε χρειάζεται να πούμε πολλά, γνωστή διασταύρωση φασίστα με κλόουν.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ήταν από τους πρώτους πολιτικούς που έκαναν «προμόσιον» της Χρυσής Αυγής. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αμίμητο «Η Χρυσή Αυγή μετά την μεταπολίτευση είναι το πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά. Κάνουν ακτιβισμό πάνω σε προβλήματα«;

      


Για τον Άρη Πορτοσάλτε, επίσης δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τη αλησμόνητη συνέντευξη με τον Ηλία Κασιδιάρη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. Εκεί -όταν δεν είχε καλά καλά στεγνώσει το αίμα του Παύλου Φύσσα– ακούσαμε την ανατριχιαστική προτροπή του Πορτοσάλτε προς τον Κασιδιάρη… «πρέπει να βρείτε τρόπο να μη σας πιάνουν στο στόμα τους«. Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε στα κοινωνικά δίκτυα… η απάντηση του Πορτοσάλτε ήταν το αδιανόητο, πλην επικό, «Συνεχίζετε εσείς την προπαγάνδα, εμείς τη δημοσιογραφία».
Αυτοί είναι που βγήκαν σήμερα σαν τρίο συγχρονισμένης κολύμβησης, να πλασάρουν το αφήγημα της ημέρας, ώστε να ακολουθήσουν το βράδυ τα δελτία και αύριο οι εφημερίδες. Τόσο απλά δουλεύει το σύστημα, εδώ και χρόνια…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)