Σάββατο, 27 Μαΐου 2017

Να πληρώσουμε τον κόσμο στο Mega

Ιβάν ΣαββίδηςEUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φουριόζος δείχνει να μπαίνει στον χώρο των media ο Ιβάν Σαββίδης και με δήλωσή του στο ΑΜΠΕ βάζει ως πρώτη προτεραιότητα για το Mega, στο οποίο απέκτησε το 20% των μετοχών του, τους εργαζομένους του. 
«Το MEGA είναι το μεγαλύτερο και παλαιότερο κανάλι της Ελλάδας» δήλωσε. «Πρέπει να αποτρέψουμε την απώλειά του. Εμείς, ως μέτοχοι της εταιρείας, πιστεύουμε ότι το κύριο καθήκον μας είναι η αποπληρωμή των χρωστούμενων στους εργαζομένους, οι οποίοι έσωσαν το κανάλι, παρά τη δεινή του οικονομική κατάσταση».
Και αναφέρθηκε και στην... πολιτική γραμμή του Μεγάλου Καναλιού, όπως αυτός τουλάχιστον λέει πως τη βλέπει: «Είμαι πεπεισμένος ότι το MEGA πρέπει να γίνει ο κύριος φορέας των αμερόληπτων ειδήσεων, όπου η ημερήσια διάταξη θα έχει στην πρώτη θέση την ηθική και την αλήθεια».
Αυτό το τελευταίο, περί αλήθειας και Mega, αποτελεί το θέμα μιας μεγάλης κουβέντας που δεν θα κάνουμε τώρα.
Την Τετάρτη 31 Μαΐου είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τη δημοπρασία του ΔΟΛ, εκείνη την ημέρα θα ανοίξουν οι φάκελοι με τις όποιες προσφορές. ΔΟΛ σημαίνει εκτός των άλλων κι ένα 22% για το Mega. Τι θα κάνει ο Ιβάν Σαββίδης; Τι θα κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης; Τι θα κάνει η πλευρά Βαρδινογιάννη;
Πηγή www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου