Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιες 2017: Το πρωτότυπο μήνυμα του υπουργού Παιδείας στους υποψηφίους

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις σε όλους τους υποψήφιους έδωσε ο υπουργός Παιδείας.
AdTech Ad
Ο Κώστας Γαβρόγλου σε μήνυμά του, ευχήθηκε με το δικό του τρόπο, και κάπως πρωτότυπα θα λέγαμε, να επιτύχουν τα παιδιά στον αγώνα τους.
Ολόκληρο το μήνυμα του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2017:
«Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν έναν σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό για τη ζωή τους, αγώνα. Με ψυχραιμία και ηρεμία να αντιμετωπίσουν οι υποψήφιοι τη διαδικασία που αποτελεί έναν μόνο σταθμό στην πορεία της κατάκτησης της γνώσης.
Όταν η διαδικασία αυτή ολοκληρωθεί, προτρέπω τους νέους μας να επιλέξουν τις σπουδές που πραγματικά θέλουν, γιατί για να πετύχεις στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς. Ευθύνη της Πολιτείας είναι να δημιουργήσει προϋποθέσεις επαγγελματικής αποκατάστασης μέσα στο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης. Και για αυτό εργαζόμαστε.
Οι υποψήφιοι να έχουν τη βεβαιότητα ότι το Υπουργείο έχει διασφαλίσει πλήρως το αδιάβλητο του συστήματος και στις φετινές εξετάσεις. Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους υπαλλήλους των υπηρεσιών του Υπουργείου που συμβάλλουν στην επιτυχή διεξαγωγή των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Καλή επιτυχία σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου