Δημήτρης Σούλτας: Σκουπίδια στους δρόμους και μυαλά – σκουπίδια



*** Οι δρόμοι έχουν γεμίσει σκουπίδια δημιουργώντας τέτοια δυσωδία που νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε τηλεοπτικό πάνελ.


*** Την ίδια ώρα ο Δήμαρχος Παξών απορεί πού βρήκε ο Γουίλ Σμιθ σκουπίδια που γέμισαν 22 μαύρες σακκούλες σκουπιδιών. Το πιο πιθανό πάντως είναι ότι τα διερχόμενα πλοία έβαζαν σημάδι στη θάλασσα, αφήνοντας σκουπίδια, για να βρουν τον δρόμο όταν θα επιστρέφουν. Παραδοσιακές μέθοδοι ναυσιπλοΐας.


*** Φιλελεύθερα πνεύματα ζητούν να περάσει η καθαριότητα σε ιδιώτες, ώστε να αλλάξει το σκηνικό. Να μην έχουμε σκουπίδια στους δρόμους, αλλά να μετατραπούν οι εργαζόμενοι σε «σκουπίδια».


*** Οι Συντηρητικοί στην Αγγλία θέλουν να απαλλαγούν από τη Μέι, μετά τη νίκη- ήττα στις εκλογές. Ήδη το πιο δημοφιλές σημείο του γραφείου της για τους συνεργάτες της είναι η φωτεινή επιγραφή που γράφει “Exit”.


*** Αντιθέτως ο Τζέρεμι Κόρμπιν αποθεώθηκε στο φεστιβάλ του Γκλαστονμπέρι, δίνοντας νέα προοπτική στο κόμμα. Αν οι Εργατικοί δεν καταφέρουν να πάρουν σύντομα την κυβέρνηση, θα το γυρίσουν σε ροκ μπάντα, που έχουν έτοιμο και το κοινό.


*** Η ΔΕΗ κάνει έκπτωση 6% σε όσους αποφασίσουν να προπληρώσουν τους λογαριασμούς ενός χρόνου. Σκοτωμός θα γίνει στα ταμεία. Είναι βέβαιο ότι πολλοί θα θέλουν να προπληρώσουν ακόμα και μία δεκαετία με τέτοια θεαματικά κίνητρα.


*** Ο Ερντογάν αποφάσισε ότι δεν θα διδάσκεται η θεωρία του Δαρβίνου στα σχολεία της Τουρκίας ως «αμφιλεγόμενη». Η μόνη αποδεκτή θεωρία στην Τουρκία είναι ότι ο άνθρωπος προέρχεται από κάποιον παππού του Ταγίπ.


Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ