Ο ανάγωγος: Οι Σκορπιστείτε και οι Γερμανοδεθείτε



Ποιοι παραιτηθείτε; Αυτοί  ήταν οι Σκορπιστειτε. Αραιά αραιά να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα. Πηγαίνανε, λέει, συνέχεια πάνω κάτω για να παραστήσουν τους πολλούς. Ούτε κουνήθηκαν τα περιστέρια από τη θέση τους. Υπήρχε χώρος για όλους. Σου λέει χωράμε, που να πετάμε τώρα μεσ’ τη νύχτα.

Ο ΣΚΑΪ πρέπει να πάει σε οφθαλμίατρο. Βλέπει μικρές συγκεντρώσεις σαν μεγάλες.

Αυτό που μαζεύονται τα Rolex, οι Porsche, οι Chanel και οι Louis Vuitton και ζητούν το δίκιο τους πώς θα το γράψει άραγε η ιστορία;

Η εξέγερση της Louis Vuitton;
Η εξέγερση της  μαύρης τσάντας;
Η εξέγερση τις ανταύγειας;

***Από τον πολιτισμό της σωστής δεξιάς φάτσας του Καραμανλή έχουμε φτάσει σ’ αυτά τα μισαλλόδοξα ιδρωμένα πρόσωπα της άκρατης φιλοδοξίας για εξουσία, τύπου Άδωνη. Που έτσι και δεν τον παίξει τηλεόραση για 4 ώρες θα πέσει στα ναρκωτικά.

***Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που κάθε μέρα ξυπνάει και σκέφτεται έναν καινούργιο φόρο, αποφάσισε να βάλει 250 € πρόστιμο για όλους όσους έχουν ανασφάλιστα αυτοκίνητα. Πήρε λοιπόν τα κιτάπια της και έστειλε σε όλους. Δεν πα’ να είχαν παραδώσει πινακίδες οι μισοί, δεν πα’ να το είχαν πουλήσει οι άλλοι μισοί. Πρόστιμο παρέλαβαν όλοι. Φτιάξτε, λέει, δικαιολογητικά και πηγαίνετε να σας τα δώσουν πίσω.

«Ρε μεγάλε, μπας και νομίζεις ότι δεν έχουμε άλλη δουλειά από το να τρέχουμε, να καλύπτουμε τις μαλακίες του ενός και του άλλου;», αναφώνησε ένας ταξιτζής.

Όλη μέρα ένας λαός τρέχει να πληρώνει σε εφορίες, ΙΚΑ, όποιο δημόσιο κτίριο βρει μπροστά του μπαίνει και πληρώνει. Αφού κατάλαβαν την πατάτα τη μάζεψαν.

Αλλά τα νεύρα μας είναι στο όριο να αρπάξουμε εμείς τις πατάτες και να τις πετάμε.

***Η φορολογία μπορεί να έχει φτάσει και στα 89 τα 100. Το ‘χουνε χάσει στην κυβέρνηση, η μικρομεσαία τάξη στα κάγκελα. Δεν αντέχεται αυτή η  ασφυξία.

Σε λίγο θα τρέχουν οι γριές να είναι υποψήφιες στο Survivor.

Αν αρχίζουν τα reality να μοιράζουν φαγητό, θα χωριστεί ο λαός σε ομάδες και θα παίζουμε όλοι.

Από το να δουλεύει ο Έλληνας και να στα παίρνει ο αριστερός να τα στέλνει στον Σόιμπλε, 1.000 φορές Άγιος Δομίνικος και ξερή καρύδα.

***Ο Βενιζέλος θα μιλήσει στο ΠΑΣΟΚ. Ωχ!

Σημίτης, Παπανδρέου, Βενιζέλος θα βρεθούνε μαζί στο συνέδριο.

Που θα χωρέσει όλη αυτή η αγάπη;

***Και από την άλλη ο Μητσοτάκης, ο Κυριακούλης με το σηκωμένο πηγούνι, με τα 300 κιλά έπαρση που αν δεν ήταν γιος του πατέρα του θα ήταν πυροσβέστης που χάνει τον δρόμο για τη φωτιά, οραματίζεται ποιους θα απολύσει όταν έρθει και σε ποιους θα βουλώσει το στόμα.

Στα κανάλια δεν θα χρειαστεί. Είναι όλοι δικοί του. Κυριάκος, Άδωνις και ΣΚΑΪ το καινούργιο πρόσωπο της Νεοχούντας.

***Μας βάλατε θηλιά στον λαιμό είπε η καημένη Γεννηματά, η οποία ντύνεται όλη μέρα σαν κουμπάρα μη της τύχει καμιά βάφτιση ξαφνική. Μόνο ψηλές λαμπάδες δεν κουβαλάει μαζί της. Πετάχτηκε και ο Αλέξης να πάρουμε και τον Γιώργο, της λέει, και να πάμε στο Καστελόριζο. Το άκουσαν στο Καστελλόριζο και κλείνουν από τώρα θέσεις στις βάρκες για να φύγουν.

***Τα είπανε ο Μακρόν με τον Τσίπρα εκεί που μαζεύονται όλοι αυτοί οι μεγάλοι και παίρνουν τις μικρές αποφάσεις.

«Σ’ ευχαριστώ για την στήριξη», είπε ο Τσιπρας.
«Μόλις ανοίξαμε την πόρτα», είτε περίπου ο άλλος.
Αυτό που λέμε ο καθένας το μακρόν του και το κοντό του.

***Απαλλάχτηκε η Σαββαΐδου από την κατηγορία που είχε. Όχι που δεν θα απαλλασσόταν.

Η χώρα είναι υπό κατοχή. Ό,τι πουν οι Γερμανοί και οι Γερμανόδεθείτε.

***Θα τα νομιμοποιήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ τα αυθαίρετα. Όλα μια χαρά. Θα το κάνουν αυτοί το «πρώτη φορά αριστερά», χίλιες φορές δεξιά.

Παλεύανε οι κάτοικοι σε Σέριφο να σώσουν τις παραλίες, ιδιαιτέρως στην παραλία της Βάγιας και μετά από 10 χρόνια αφού το σταμάτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις το αίσχος αυτό να χτίζουν μέσα στην άμμο σε περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους, επί ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησαν να χτίζουν. Μπράβο ΣΥΡΙΖΑ και εις ανώτερα.

Είτε τε με «μίζα», είτε με ανικανότητα, η παρανόμια ζει και βασιλεύει.

***Καλέσαμε και τη Λαγκάρντ να έρθει στην Ελλάδα;

Αυτή η καινούργια μανία, να καλούμε τους τοκογλύφους να τους κάνουμε τραπέζια και να ξοδευόμαστε, δεν ξέρω πως να τη διαχειριστώ ο ανάγωγός.

Να την πάμε και στην Ακρόπολη και όταν ανέβει ψηλά, να της δείξουμε όλο το λεκανοπέδιο που υποφέρει εξαιτίας της.

Έχουμε πολιτισμό δε λέω, αλλά τον πολιτισμό της εξέγερσης ακόμα να τον αποκτήσουμε.

Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ