Δημήτρης Σούλτας: Αμαρτωλοί και δορυφόροι



*** Με νέα ανακοίνωση η Ιερά Σύνοδος ζητά να απαγορευτεί το τραγούδι “Του αγοριού απέναντι” καθώς απέναντι μας βρίσκεται μουσουλμανικό κράτος και είναι μια σαφής παρότρυνση αγάπης προς τον Μωάμεθ.

*** Ο Μητροπολίτης Πειραιώς, από την άλλη, απέλυσε τον οδηγό του γιατί χώρισε. Καταπληκτική ιδέα. Θα πρέπει να τη μοιραστεί με τους δανειστές που ψάχνουν πάντα ένα καλό επιχείρημα για τις ομαδικές απολύσεις.

*** Με 270.000 το χρόνο αμείβεται η διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου, που διαχειρίζεται τη δημόσια περιουσία. Λογικός μισθός αν σκεφτούμε ότι ο χώρος των golden girls μαστίζεται από πρωτοφανή ανεργία.

**** Φλογερές καταγγελίες νεοδημοκρατών που μας αποκαλύπτουν ότι ο δορυφόρος HellasSat δεν είναι ελληνικός, αλλά αραβικών συμφερόντων. Όντως αυτό συμβαίνει. Το 2013 ο γνωστός αριστερός πολιτικός, Αντώνης Σαμαράς τον πούλησε τους Άραβες.

*** Οι αστυνομικοί υπάλληλοι μετά την απαγόρευση της συγκέντρωσης τους στα Εξάρχεια δηλώνουν ότι θα επανέλθουν, με νέα πιο μαχητικά αιτήματα, όπως το ανοίξει Everest στην πλατεία Εξαρχείων.

*** Η απόφαση ΣτΕ για τη μη παράταση στις φορολογικές απαιτήσεις δίνει την χρυσή ευκαιρία να μην ασχολούνται οι φορολογικές αρχές πλέον με τους σκληρά δοκιμαζόμενους επιχειρηματίες που έτυχε να βρεθούν σε κάποια λίστα αλλά με την πραγματική πληγή, τους καστανάδες και τους παράνομους πωλητές μαϊντανού (του κανονικού, όχι του τηλεοπτικού).

Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ