Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Νο Martinis, no party… στην υγεία

Ούτε ένα! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση "Πόσα κανάλια μεταδώσανε ρεπορτάζ για τις απίστευτες καταγγελίες του Ανδρέα Μαρτίνη στη Βουλή;"





























«Ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης Ερυθρού Σταυρού. Ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ερρίκος Ντυνάν, ο Άδωνις μας έριξε μέσα και σφράγισε πολύ καλά ώστε να μην μπορούμε να σηκωθούμε με τίποτα… Το Ελληνικό κράτος πήρε το μέρος ενός τραπεζίτη«.
*** Άρχισε να κελαηδάει λοιπόν ο Αν. Μαρτίνης. Άδωνις, Αβραμόπουλος, Βορίδης, Λοβέρδος και Σαμαράς, φέρονται, σύμφωνα με τον πρώην διοικητή του νοσοκομείου να εμπλέκονται στο εκ προθέσεως σύστημα άλωσης του Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν». 
           


           


*** Τρίμηνη σύμβαση εργασίας στο Ερρίκος Ντυνάν, με απολαβές 70.000 ευρώ είχε ο Λυκούργος Λιαρόπουλος. Ποιος είναι ο Λιαρόπουλος θα μου πείτε. Ίσως η παρακάτω φωτογραφία, από τη περίοδο της διαπραγμάτευσης της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -όταν ο κ. Λιαρόπουλος ήταν Τομεάρχης Υγείας του Ποταμιού-, να σας φρεσκάρει τη μνήμη:
Το φοβερό της υπόθεσης όμως δεν είναι αυτό… ούτε καν το γεγονός ότι ο Λ. Λιαρόπουλος στη συνέχεια έφυγε από το Ποτάμι μαζί με δώδεκα στελέχη και προσχώρησε στη ΝΔ του νεοεκλεγέντος Κυριάκου ΜητσοτάκηΤο καλό είναι πως (κρατηθείτε)… η ΝΔ πρότεινε τον κ. Λιαρόπουλο για μάρτυρα στην Εξεταστική για την Υγεία που πραγματοποιείται τώρα στη Βουλή. Τη λίστα μαρτύρων κατέθεσε ο Νότης Μυταράκης. Τελειώσαμε; Όχι, έχει και άλλο. Ο Νότης Μηταράκης φέρεται, σύμφωνα με όσα είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», να είναι ο «εκτελεστικός βραχίωνας και άμεσος συνομιλητής των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο του Ερρίκος Ντυνάν. Ο ίδιος αλληλογραφούσε µε την οµάδα του µάνατζµεντ διότι ήταν πολύ φίλος και συµφοιτητής ενός στελέχους µας«. Αυτά!
*** Χαρακτηριστικό του μεγέθους του σκανδάλου είναι η δήλωση του Ανδρέα Μαρτίνη χθες στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής: «Πληθώρα τα φέσια των επωνύμων στο Ντυνάν. Εκατοντάδες πολιτικοί, εκατοντάδες ρουσφέτια πολιτικών«. Ο Αν. Μαρτίνης μίλησε για 17.000 δωρεάν νοσηλείες -που πολλές αφορούν εκατοντάδες πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες- εκ των οποίων μόνο οι 1.700 αφορούσαν απόρους! Υπάρχει, τελικά, έστω και ένας τομέας της δημόσιας ζωής που να είχε αφήσει αλώβητο η εγκληματική συμμορία που κυβέρνησε τη χώρα μεταπολιτευτικά; 
*** Ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης (που αριστερό δεν το λες) στην εκπομπή του στο Real FM, είπε χαρακτηριστικά ότι όταν τα ονόματα των πολιτικών που νοσηλεύτηκαν δωρεάν στις σουίτες του Ντυνάν ειπωθούν και στη βουλή, γιατί έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, «θα γκρεμιστούν τσιμέντα». «Έτσι για να μάθουμε με ποια πολιτική τάξη είχαμε να κάνουμε, που είχε μάθει στο «δανεικά κι αγύριστα»» κατέληξε ο Μ.Κοττάκης 
*** Από την άλλη βέβαια, ας μην κρίνουμε έξω απ’ το χορό τους πολιτικούς μας και τους επιχειρηματίες που νοσηλεύτηκαν τζάμπα με τα λεφτά των φορολογούμενων στο «Ερρίκος Ντυνάν». Και εμείς αν είμασταν υπέρ της ιδιωτικής περίθαλψης θα κάναμε τα πάντα για να υπερχρεώσουμε το δημόσιο σύστημα υγείας.
*** Ούτε ένα! Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση «Πόσα κανάλια μεταδώσανε ρεπορτάζ για τις απίστευτες καταγγελίες του Μαρτίνη στη Βουλή;»
*** Αν ισχύουν όλα όσα είπε ο Ανδρέας Μαρτίνης στην επιτροπή της Βουλής, οι εμπλεκόμενοι υπουργοί κάνουν την κολομβιανή σπείρα που καταλήστεψε τα νοσοκομεία, να φαίνονται ερασιτέχνες… του χειρίστου είδους!
*** Σε άλλα νέα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ίσως τη δήλωση της χρονιάς… για υπάλληλο της γερμανικής κυβέρνησης. «Πιστεύω ακράδαντα ότι ο βασικός λόγος που σκλήρυνε η στάση των Γερμανών, ήταν η δήλωση Τσίπρα ότι δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα αν δεν υπάρχει λύση για το χρέος«. Το μέτωπο «Βάστα Σόιμπλε» πιο ενωμένο και αραγές από ποτέ…
Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)