Όταν το ΚΚΕ έγινε πρωτοσέλιδο

Το πρωτοσέλιδο της 6ης Ιουνίου 2017Ελευθερία του Τύπου

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ομίλου Μαρινάκη-Κουρτάκη σε ραδιόφωνα και εφημερίδες ανακάλυψαν σήμερα το ΚΚΕ και τον ΓΓ Δ. Κουτσούμπα. Ανάμεσα στις συνεχείς καθημερινές αναφορές τους για τη «σοβιετοποίηση» που είναι το... όραμα του ΣΥΡΙΖΑ και των «ιδεοληπτικών» ιδεολογιών που διακατέχουν τους αριστερούς, ανάμεσα στην απόλυτη απόκρυψη των εγκληματικών υποθέσεων των ναζιστών που δικάζονται στη σιωπή και στις «κολλημένες» στο χθες και στην «εργατοπατερική» αντίληψη απόψεις των ναυτεργατών που επιμένουν σε ελληνικά πληρώματα και ασφαλείς συνθήκες εργασίας, ξαφνικά όλοι αυτοί ανακάλυψαν την σοφία και την απλότητα του Δημήτρη Κουτσούμπα. 
Η χθεσινή αναφορά του Γ.Γ. του ΚΚΕ για τη «γυναίκα του Καίσαρα» και τον τρόπο που αντέδρασε ο Π. Καμμένος στην επιθυμία του ισοβίτη να καταθέσει με ασφάλεια, σκόρπισε όλη την αντικομμουνιστική υστερία και τα ρεσιτάλ περί αριστερού λαϊκισμού και έγινε πρωτοσέλιδο. 
Ο κ. Κουτσούμπας βέβαια μίλησε και για τη δυσοσμία της υπόθεσης με το πλοίο της ηρωίνης και για τα επιχειρηματικά αλισβερίσια, τη διαφθορά  και τα σκάνδαλα που δεν εξιχνιάζονται σημειώνοντας ότι: «Και οι αποκαλύψεις, ενδεχόμενης ή όχι εμπλοκής σε εμπορία ναρκωτικών επιχειρηματιών ή επιχειρηματικών ομίλων, αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει. Και η διαπάλη αυτή, βέβαια, σιγοντάρεται και από κάθε είδους Καμμένους, που υπάρχουν σε όλο το πολιτικό προσωπικό των κομμάτων του κατεστημένου, από τους ΑΝΕΛ και το ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι τους προηγούμενους κυβερνώντες, αλλά και τους δουλέμπορους φασίστες, ναζιστές εγκληματίες».
Εδώ ίσως ο Δ.Κουτσούμπας για τους δικούς του πολιτικούς λόγους μπορεί μεν να τσουβαλιάζει όλα τα κόμματα και τους πολιτικούς του αντιπάλους αλλά είναι απολύτως προφανές ωστόσο ότι κάθε άλλο παρά αδιαφορεί για την ουσία της υπόθεσης μεταφοράς ηρωίνης με τη βοήθεια ευυπόληπτων επιχειρηματιών για τους οποίους ο Γ.Γ. του ΚΚΕ έχει συγκεκριμένη άποψη και στάση.
Αυτή λοιπόν η έκτακτη προβολή του κ. Κουτσούμπα από τον μεγάλο εφοπλιστικό μιντιακό όμιλο και τις θυγατρικές του είναι μια μοναδική ευκαιρία για το ΚΚΕ και τους συνδικαλιστές του, των ναυτεργατικών σωματείων, να προβάλλουν στις όψιμα φιλόξενες σελίδες και εκπομπές τα δικά τους αιτήματα για σταθερή και ασφαλή εργασία στους εφοπλιστικούς ομίλους με τις ξένες σημαίες. Για το αν θα γίνουν κι αυτά πρωτοσέλιδο βέβαια δεν παίρνουμε και όρκο! 
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)