Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Δημήτρης Σούλτας: Η Ντάν ή Μπογκντάν*** Βροχή οι προτάσεις για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με δελεαστικότερη είναι αυτή του Μάρκου Σεφερλή για μόνιμο πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Δελφινάριο».
*** Αντιθέτως ανήσυχη έως τρομοκρατημένη είναι η κοινότητα των ποιητών στη σκέψη ότι ο Κωνσταντίνος μπορεί να αφιερωθεί αποκλειστικά στην ποίηση.
*** Στον ΣΚΑΪ πάντως επικεντρώνονται στο τελικό του Survivor απαντώντας σαφώς στο δίλημμα «Ή Νταν ή Μπογκντάν»
*** Η δόση θα εκταμιευτεί την Παρασκευή, με έναν μικρό εκβιασμούλη από τους δανειστές, γιατί ως γνωστόν πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
*** Έξι στους 10 πτυχιούχους παίρνουν μισθούς έως 800 ευρώ, σύμφωνα με έρευνα του ΙΟΒΕ. Είναι άμεση η ανάγκη μείωσης, γιατί μπορεί να κακομάθουν, να γίνουν παλιοχαρακτήρες κι αυτό να τους απομακρύνει από την επιστήμη τους.
*** Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δήλωσε ότι μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου έχτισαν το ΠΑΣΟΚ. Στο γκρέμισμα δεν χρειαζόταν παρέα.
*** Ο Ερντογάν κατηγόρησε τη Γερμανία ότι προστατεύει τρομοκράτες και στη συνέχεια αγόρασε τηλεσκόπιο για να μπορεί να δει, από τόσο μακριά που βρίσκεται πλέον, την πόρτα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή www.altsantiri.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου