Δημήτρης Σούλτας: Οι Survivors και τα Fofico



*** Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έκλεισε τις εργασίες της και αυτό που μένει είναι η φρεσκάδα. Γιώργος Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κώστας Λαλιώτης σε μια γωνιά, η απόλυτη εγγύηση για ένα νέο πολιτικό λόγο, για μία συμμαχία των άφθαρτων.
*** Το σύνθημα που προκρίνεται πάντως για τη νέα εποχή στο χώρο είναι το «Μου χρωστάς δεν σου χρωστάω, έχε γειά, σε χαιρετάω» που συμπυκνώνει το χθες και το σήμερα της παράταξης.
*** Αλλάζει γραφεία η «Ώρα αποφάσεων» μετά την αποχώρηση Ραγκούση. Από την γκαρσονιέρα η κίνηση θα μετακομίσει σε τηλεφωνικό θάλαμο, όπου χωρούν με άνεση όλα τα μέλη της.
*** Ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε βίντεο όπου φαίνεται να δέρνει το CNN και αυτό ο ίδιος το χαρακτήρισε «εναλλακτική διαχείριση των social media”. Όπως και η επιστροφή στις σπηλιές θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «εναλλακτικός τρόπος διαβίωσης».
*** Στην Ελλάδα μεταφέρεται ο τελικός του Survivor, προφανώς γιατί θεωρήθηκε ότι η πιο δύσκολη δοκιμασία επιβίωσης σήμερα είναι το να ζεις στην Ελλάδα, ειδικά το καλοκαίρι.
*** Ο Βασίλης Λεβέντης δηλώνει έντονα δυσταρεστημένος για το τραπέζι στο οποίο τον έβαλαν στο συνέδριο του Economist. Και όχι μόνο αυτό. Δεν του πρόσφεραν ούτε ένα πανέρι γαρύφαλλα για να ραίνει τους ομιλητές.
*** Μειώθηκε ο ΦΠΑ στην αγορά αλόγων, κάνοντας πραγματικότητα το πάγιο αίτημα της συμπαθούς τάξης των πριγκηπόπουλων να εμφανιστούν πάνω στο άσπρο άλογο στην αγαπημένη τους

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ