Η Σοφία Βούλτεψη ξεφτίλισε τους Financial Times

Σοφία Βούλτεψη 
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ευτυχώς βάζει στη θέση της την εφημερίδα η αγαπητή κ. Βούλτεψη

Μη γελάτε, μη γελάτε, είναι σοβαρό το ζήτημα.

Με ένα περισπούδαστο και αναλυτικό άρθρο της στο Liberal λοιπόν, η Σοφία Βούλτεψη, παρουσιάζει τους Financial Times πιο... ΣΥΡΙΖΑ από τον «105.5 Στο Κόκκινο» και από την «Αυγή».
«Από την αρχή στο πλευρό του Τσίπρα» ήταν η εφημερίδα, «ακόμη και όταν η χώρα παρέπαιε και βρισκόταν στον αέρα στη διάρκεια του πρώτου καταστροφικού εξαμήνου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

Σημειώνει επίσης πως είναι η αγαπημένη εφημερίδα του Αλέξη Τσίπρα. Και του ΣΥΡΙΖΑ ολόκληρου: «Χρόνια τώρα λένε Financial Times και γεμίζει το στόμα τους!» γράφει χαρούμενη. Αλήθεια είναι αυτό, στην Κουμουνδούρου στα τραπεζάκια και τα γραφεία δεν έχουν άλλη εφημερίδα. «Μου δίνεις λίγο τους Financial Times» λέει κάποιος στον διπλανό του, «γιατί; οι δικοί σου που είναι; τους έχασες;» η απάντηση.

Ευτυχώς βάζει στη θέση της την εφημερίδα η αγαπητή κ. Βούλτεψη: «Αν και ανήκω σ' αυτούς που πιστεύουν ότι ο Τύπος μπορεί να γράφει ελεύθερα ό,τι θέλει – και κρίνεται για το αν έγραψε όλη την αλήθεια ή τη μισή και για τον αν φρόντισε να δημοσιεύσει και την άλλη άποψη – εδώ πλέον μιλάμε για φαρσοκωμωδία!»

Και καλά ο Αδωνις Γεωργιάδης και οι υπόλοιποι που κολλούν την ταμπέλα «οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ» σε όσους διαμαρτύρονται, θα κάνουν το ίδιο και με τα ξένα ΜΜΕ τώρα; Η αυτογελοιοποίηση έχει και κάποια όρια...

Αλήθεια, σοβαρά τώρα: προφανώς η σοφία Βούλτεψη δεν το καταλαβαίνει, δεν υπήρχε ωστόσο κάποιος στο Liberal να προστατεύσει το site από τέτοια αστεία άρθρα;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ