Επίθεση γονέων σε μαθητές για να σπάσουν κατάληψη στον Άλιμο [ΒΙΝΤΕΟ]


  

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι εικόνες έξω από το κτίριο που στεγάζει δυο Γυμνάσια στον Άλιμο, καθώς μια ομάδα γονέων επιτέθηκαν σε μαθητές και επιχείρησαν να σπάσουν την κατάληψη.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το πρωί έξω από τα υπό κατάληψη σχολεία του Αλίμου, στην είσοδο του 2ου και 5ου Γυμνασίου και τα παιδιά μέσα από τα κάγκελα να τους φωνάζουν και να καταγράφουν τις κινήσεις τους σε βίντεο. Μαθητές με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα καταγγέλλουν βία από την πλευρά των γονέων και μάλιστα δημοσιεύουν και φωτογραφίες.

Ο γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από τα σχολεία που βρίσκονται επί της οδού Αμμοχώστου από νωρίς το πρωί ωστόσο δεν κατάφεραν να σπάσουν την κατάληψη. Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα εκπρόσωποι από τις σχολικές μονάδες που είναι υπό κατάληψη θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αλίμου ώστε να βρεθεί μία λύση. 

Τα επεισόδια έρχονται λίγο μετά το επεισόδιο στο 1ο γυμνάσιο Ελ. Βενιζέλου στα Χανιά, που τελούσε υπό κατάληψη, με τον Διευθυντή του σχολείου σε κατάσταση αμόκ να προσπαθεί με έναν σιδερένιο κόφτη να σπάσει τις αλυσίδες και να επιτίθεται στους μαθητές, και προκαλώντας μάλιστα φθορές και σε κάποια ποδήλατα.  

 

Πηγή https://tvxs.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ