Ο ανάγωγος της Κυριακής: Βουκουρεστίου και Μπάφου γωνία

Ρε τι έπαθε ο Κοσσιώνος; Ο γιος της Ντόρας που τον έκανε η μαμά του Δήμαρχο. Του φύτεψαν χασισάκι στην Πανεπιστημίου, εκεί στα πανάκριβα παρτέρια με τους φοίνικες να παριστάνουν το Κάιρο. Και το πότιζε ο Δήμος.

@
Βουκουρεστίου και Μπάφου γωνία. Κανονικά η Πανεπιστημίου πρέπει να μετονομαστεί σε Χασικλερίου και να επιτρέπεται μια ώρα τη μέρα 11-12 το βράδυ πριν τα κλείσει όλα ο θείος να καπνίζουν ελεύθερα μπάφο όλοι οι μερακλήδες.

@
Για να ξεχνάμε τη ζωή που ζούμε.
Σαν μαραμένες βιόλες είμαστε όλοι. Σαν γαμώ το κέρατο μου. Βγάζε μάσκα, χώσε καλαμάκι να πιεις καφέ.

@
Και να ‘χεις και την Παγώνη την λοιμωξιολόγα να σου λέει «το θέμα δεν είναι αν θα κάνουμε Χριστούγεννα, αλλά αν θα σουβλίσουμε αρνί».
Εγώ θα το σουβλίσω. Μόλις κάνει  μια καλή μέρα θα καλέσω τρεις κολλητούς, θα τους ντύσω οικογένεια και θα ψήσουμε αρνί στο μπαλκόνι.

@
Σε λίγο ο καθένας θα γιορτάζει οποία γιορτή θέλει μόνος του. Θες να κάνεις αύριο μόνος  Πρωτοχρονιά!
Πας στον καθρέφτη, λες χρόνια πολλά, απαντάς μόνος ευχαριστώ πολύ και μπήκες μόνος στο ‘21.

@
Διότι φέτος δε βλέπω να μπαίνουμε όλοι στο ‘21. Με τη σειρά του ο καθένας.
Θα μπούμε στον καινούργιο χρόνο όπως στον Σκλαβενίτη. Ένας – ένας.

@
Παρεμπιπτόντως η παρέα μας που είμαστε 8 φίλοι απ’ το σχολείο ντυνόμαστε οικογένεια. Βυζιά ψεύτικα, περούκες. Ο κολλητός μου ο Γιώργος απ’ το γυμνάσιο κάνει τη γυναίκα μου, ο Φίλιππος ντύνεται γριά και οι νεότερες της παρέας κάνουν τις κόρες μας. Για να μπορούμε να καθίσουμε σ’ ένα τραπέζι μαζί ρε πούστη μου.

@
Οι παρτούζες δεν έχουν δικαιώματα; Μόνο οι οικογένειες;

@
Η δίκη της Χρυσής Αυγής τελείωσε, αλλά η αστυνομία έχασε από τα μάτια της, τον Παππά, ο οποίος θα εμφανιστεί, λέει, κατευθείαν στο Εφετείο. Μας ενημέρωσαν. Βασικά θέλαν να σταματήσουν τη δημιουργία ρεύματος δημοκρατικού απέναντι στην πτώση της Χρυσής Αυγής και έτσι χάσανε  τον Παππά. Θα τον βρούνε σύντομα. Μην ανησυχείτε.
Ξεκάθαρα αλλαγή ατζέντας.
Επιμένω η 7 Οκτώβρη είναι η παλιά 17 Νοέμβρη!

@
Τσιμπάνε τα ψάρια όλα ότι τους έφυγε ο Παππάς. Πού να πάει ο Παππάς; Μια παρέα είναι όλοι τους!

@
Η εισαγγελέας μπορεί να παρατήσει τη δουλειά της και να προσληφθεί ως υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής. Ζήτησε αναστολή γι’ αυτούς που δεν είχαν ποτέ αναστολή για όλα τα εγκλήματα που έκαναν. Δεν κατάλαβε σε ποια δίκη ήταν εισαγγελέας.

@
Στην πρώτη δίκη μετά τη δίκη της Νυρεμβέργης όπου καταδικάστηκε στην Ευρώπη το νεοναζιστικό μόρφωμα. Δεν μπορούν να κάνουν νέα εγκλήματα; Αλήθεια; Τι πιστεύουν αλήθεια κάποιοι, ότι υπάρχουν νεοναζί part time;

@
Το μίσος είναι η σημαία τους.

@
Ευτυχώς η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη ξέρει τους ίδιους νόμους και μπορεί και διακρίνει το πολιτικό κόμμα απ’ την εγκληματική οργάνωση. Μπράβο της γιατί μην φανταστείτε ότι αυτές οι αποφάσεις δεν δέχονται τρομακτικές πιέσεις.

@
Μπράβο σου κυρία Πρόεδρος.

@
«Δεν είναι ύποπτοι φυγής» είπε η εισαγγελέας. Αλλά δεν ήξερε όλο το σχέδιο.
Και εξετέθη ανεπανόρθωτα. Ή όχι.

@
Οι νόμοι διαβάζονται και σύμφωνα με το περί Δημοκρατικού δικαίου συναίσθημα. Με ποιον νόμο κρατήθηκε ένα δεκατετράχρονο παιδί στη ΓΑΔΑ επειδή συμμετείχε στο μαθητικό συλλαλητήριο;
Αυτοί οι αστυνομικοί που κρατάνε ένα δεκατετράχρονο που δεν του βρήκαν τίποτα επάνω του, ποιο χρέος εκτελούν για την πατρίδα;

@
Τι θέλουμε; Μια κοινωνία Πορτοσάλτε;
Πληρωμένους μουγγούς, παρότι ομιλούντες;

@
Ποιος άκουσε τι είπε ο Πορτοσάλτε για τον δολοφονημένο Ζακ και δεν του σηκώθηκε η τρίχα όρθια; Ο ΣΚΑΪ είναι ο αυριανισμός της δεξιάς. Εκτελεστές δημοσιογράφοι.
Καθαρά πράγματα. Με 45 άρια λόγια!

@
Και ο εισαγγελέας που τελικά τον άφησε ελεύθερο, τον πιτσιρικά, τον ρώτησε λέει αν θα ξανά κατέβει σε πορείες.
Θεωρεί δεδομένο ότι οι κυβερνήσεις πράττουν σωστά κι οι νέοι πρέπει να το βουλώνουν, ν’ ακούν ΣΚΑΪ, να προσκυνούν τα πληρωμένα φερέφωνα και να βγάζουν τον σκασμό.

@
Αμ έτσι δεν θα ‘χαν γίνει τα Πολυτεχνεία κύριε Εισαγγελέα. Ακόμα εδώ θα ήταν η Χούντα. Όχι μόνο οι Χουντικοί με προβιά δημοκράτη που ελέω γερμανικής πρεσβείας βασιλεύουν εντός Νέας Δημοκρατίας.

@
Αυτοί που κάνουν τις πορείες μεταφέρουν τον κορονοϊό. Όχι αυτοί  που στριμώχνονται κάθε μέρα στα λεωφορεία. Όχι. Είναι γνωστό ότι ο κορονοϊός ξεκινάει να κολλάει από την ώρα που παραγγέλλει ποτό ο πιτσιρικάς. Πρωινά εμφανίζεται μόνο σε πορείες.

Δεν χωράτε κυρία μου! Είναι κι ο κορονοϊός μέσα

@
Μωρέ θα το στρίψω το τρίφυλλο και θα το καπνίσω έξω απ’ το παλιό το Ζόναρς. Εκεί που είναι και ακούνητες οι μύτες λόγω λίφτινγκ και δεν θα ταραχτεί μύτη.

@
Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση έχει χάσει απολύτως τον έλεγχο κι αν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ τώρα στην εξουσία, θα ξέραμε ακριβώς πόσο θα είχαν χάσει τον έλεγχο.
Τώρα όμως τα δελτία ειδήσεων και τα ίδια τα κανάλια είναι παραρτήματα του Μαξίμου.

@
Κακώς κάθονται και μιλάνε στα κανάλια όσοι δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία  η στην Φιλιππινέζα τους. Εννοώ τη Φώφη.
Όλοι οι άλλοι πρέπει να μιλάνε μόνο στο διαδίκτυο, μόνο στο Ίντερνετ.
Εξαφανιστείτε από την τηλεόραση.
Αφήστε την στους δεξιούς και φασίστες.

@
Αφήστε τους Πορτοσάλτε μόνους τους.

@
Μην νομιμοποιείτε τους παπαγάλους. Δρόμο. Βρείτε άλλον τρόπο να μιλήσετε στον λαό.
Τέλειωσαν αυτοί οι τρόποι. Είναι παλιοί. Ξεπερασμένοι.

@
Πάνε και οι γκόμενες. Πάει κι η διπλή ζωή. Και κάτσε ρε μεγάλε γιατί πρέπει να είμαστε όλοι οικογένεια για να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι. Ατομική ευθύνη δεν είπες; Παίρνω την ευθύνη να κάτσω με τους κολλητούς μου. Ο αδερφός μου δεν κολλάει και ο φίλος κολλάει;

@
Ο Ανδρουλάκης στο ΚΙΝΑΛ θα είναι υποψήφιος για αρχηγός. Να κάνω μια αναγωγή ερώτηση; Το ΚΙΝΑΛ θα υπάρχει; Γιατί μιλάμε για του χρόνου.
Τις αλλάζουν τις Φιλιππινέζες ρε παιδί μου τα αφεντικά. Δεν το ξέρεις;

@
Τρεις κουρείς βγήκαν μέσα στη νύχτα με τα σύνεργα τους και κούρεψαν και περιποιήθηκαν τους άστεγους. Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο.

@
Ο Ερντογάν μας στριμώχνει άγρια. Δεν θέλει πόλεμο. Όχι. Θέλει να μας μετατρέψει σε ζελέ. Να πιεζόμαστε και να ασκούμε πολιτική ζελέ. Στημένο το παιχνίδι όλο. Έχουν συμφωνηθεί τα τετελεσμένα και το πάει έτσι, τοίχο τοίχο με την όπισθεν ο Κυριάκος.

@
Τυχαία είχε βγει η αδερφούλα του και είχε μιλήσει Ιούλιο μήνα για το Καστελόριζο. Πριν το ξεστομίσει ο Ερντογάν. Έχει μαντικές ικανότητες η οικογένεια. Ή προσυμφωνημένες ικανότητες.

@
Γιατί ο Ερντογάν δεν είναι τρελός. Αυτό που θέλει το ζητάει. Τρελοί είναι αυτοί που πιέζουν οι ίδιοι σαν ζελέ τα σύνορά τους. Τρελός είναι αυτός που άλλα λέει κι άλλα κάνει. Δηλαδή εμείς.

@
Δεν ξέρω αν το ‘21 το γιορτάσουμε μαζί με τους Τούρκους, το ‘22 πάντως η χώρα ετοιμάζεται να ζήσει νέα μικρασιατική καταστροφή, με αυτά που έρχονται.
Ο μεγάλος ξεριζωμός ξεκίνησε στα χρόνια των μνημονίων, αλλά οι Έλληνες του ‘22 θα είναι σαν φιλοξενούμενοι στη χώρα τους. Χωρίς σπίτια δικά τους, χαμένοι.

@
Η Amazon έρχεται και η Microsoft θα εγκατασταθεί στο Λαύριο.
Δεν το καταλάβατε κουτά; Θα γίνουμε οι Κινέζοι της Ευρώπης.

@
Τσιν Τσιν.
Τσανγκάισεκ που έλεγε κι ο Αυλωνίτης.

@
Είμαστε 7 Απριλίου 1923 και ο υπαστυνόμος του Κιλκίς, Ιωάννης Πετράκης, αναφέρει:
«Λαμπυριζούσης και σελαγιζούσης της σελήνης παρά λίμνην της Δοϊράνης εωράκαμεν τους ληστάς. Κράζων δε «σταθήτε ρε πούστηδες, γαμώ το σταυρό σας» και απαντησάντων «Κλάστε μας τα αρχίδια», απέδρασαν».

@
Ε, τις κρατάμε τις παραδόσεις μας εμείς, αγαπητοί συμπατριώτες, όπως έλεγαν πάντα οι διαχρονικοί κλέφτες του ελληνικού λαού που έφτασαν στα ύψιστα των αξιωμάτων!

@
Καλημέρα, καλή μάσκα να ‘χετε!!

@
Α και να μην το ξεχάσω.
Μέχρι τα μέσα Νοέμβρη ανασχηματισμός!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)