Πρώτος ο Τσάβες

Ο μέσος της Μπόκα έχει προκριθεί από τον Ζαρντίμ. «Θέλω Ολυμπιακό», λέει ο Αργεντινός.


Ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού ενημέρωνε και χθες ότι δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στα μεταγραφικά και έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν βιάζεται και ότι μπορεί να καθυστερήσουν οι επόμενες- και καλές (για την ενδεκάδα δηλαδή)- προσθήκες, είναι δεδομένο ότι οι συζητήσεις με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ συνεχίζονται καθημερινά, εξετάζονται περιπτώσεις και κάποιες «κόβονται».

Οπως για παράδειγμα ο Αλεξάντερ Φάρνερουντ, για τον οποίο χθες αναφέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει η περίπτωσή του, αφού η Γιουνγκ Μπόις ξεκινάει τις συζητήσεις από τα τέσσερα εκατομμύρια. Και το απόγευμα, από τη διοίκηση γινόταν γνωστό ότι είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Ζαρντίμ, αλλά δεν προκρίνεται στους τελικούς στόχους. Με τη διευκρίνιση ότι «ούτε πρόταση κάναμε, ούτε θα κάνουμε απ' ό,τι φαίνεται». Χθες έγινε γνωστό και κάτι άλλο: Ο Σουηδός έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016. Ποιοι λοιπόν προκρίνονται για τη μεσαία γραμμή;

Επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι, διότι στην κορυφή της λίστας είναι ο παίκτης τον οποίο αναφέρουμε μονίμως τις τελευταίες ημέρες και δεν είναι άλλος από τον Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα.

Αρέσει στον Ολυμπιακό εδώ και καιρό, έχει δώσει το «Ο.Κ.» ο Ζαρντίμ και αναμένονται όπως έχουμε γράψει κάποιες διερευνητικές επαφές για να φανεί αν το οικονομικό είναι σε επίπεδα που επιτρέπουν στους Πειραιώτες να προχωρήσουν.

Να μην ξεφύγει από τα 2-2,5 εκατ. Ο Τσάβες πάντως είναι... ψημένος. Χθες, αναφέραμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από το Μεξικό. Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο παίκτης είπε στον μάνατζέρ του ότι προτιμάει τον Ολυμπιακό και την Ευρώπη.

Από τη λίστα δεν έχει βγει ο Μασάδο, που περιμένει κι εκείνος από την πλευρά του, δεν έχει αποκλειστεί σύμφωνα με κάποιες πηγές και ο Μπελούτσι. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες από καλά ενημερωμένη πηγή, στην κορυφή της λίστας είναι ο Τσάβες και γι' αυτόν αναμένονται εξελίξεις.

Πηγη sday.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ