Αλέξης Τσίπρας: Είμαστε εδώ όρθιοι για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει


 «Κλείνει ένας κύκλος κι ανοίγει ο κύκλος της μάχης», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απευθύνοντας στην ομιλία στο κλείσιμο των διήμερων εργασιών της Πανελλαδικής Σύσκεψης του κόμματος, για να τονίσει ότι «είμαστε εδώ όρθιοι, να συνεχίσουμε με το ίδιο σθένος να δίνουμε τη μάχη για να μην επιτρέψουμε να επιστρέψει το παλιό κατεστημένο που βύθισε τη χώρα».
Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι «έχουμε χρέος να προστατέψουμε τη χώρα από αυτό», για να προσθέσει ότι τώρα το παλιό πολιτικό σύστημα σήμερα καμουφλάρεται, φορώντας την «προβιά» της ήρεμης δύναμης, του μεσαίου χώρου. Τόνισε ότι αν όμως επιστρέψει θα επιστρέψει με τους χειρότερους όρους για τον λαό και έδωσε το σύνθημα: «Να οργώσουμε την Ελλάδα, για να μην επιτρέψουμε στο παρελθόν να επιστρέψει».
Ο αγώνας τους και η αγωνία τους, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να μην έχει δυνατότητα ο ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει κυβέρνηση στην επόμενη Βουλή, χωρίς να χρειάζεται τα δεκανίκια των δυνάμεων του συστήματος. «Προσπαθούν να παραμυθιάσουν τους πολίτες με το "όλοι το ίδιο είναι"», αλλά «δεν είμαστε όλοι το ίδιο» τόνισε.
Πηγη www.topontiki.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ