Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Η ηγεσία της ΝΔ και κύκλοι του στρατού ονειρεύονται «στρατιωτικό νόμο»Eπιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκηςκλείσιμο συνόρωνανάπτυξη δυνάμεων στο Αιγαίο, συνεχή παρουσία δυνάμεων ασφαλείας σε δημόσιους χώρους αλλά και ενδυνάμωση των μέτρων ηλεκτρονικής ασφαλείας είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που προτείνουν (και προωθούν) υψηλόβαθμα στελέχη του στρατού μαζί με στελέχη της ηγετικής ομάδας της ΝΔ.
Όλες τις παραπάνω προτάσεις για ένα «κράτος έκτακτης ανάγκης»ανέλαβε να συνοψίσει στο εθνικιστικό site on alert o επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ,Χρίστος Μανωλάς, με ένα άρθρο-μνημείο εθνικιστικού παραληρήματος.
Το κείμενο αυτό φρόντισε να το αναδημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης (και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης) με την επισήμανση «ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΝΩΛΑ» (με κεφαλαία φυσικά, για προφανείς λόγους).
ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΝΩΛΑhttp://www.crashonline.gr/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CE%BC%CE%B1/ 
Ο Στρατηγός Μανωλάς στο κείμενό του, εκμεταλλεύεται τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα για να αποδείξει πως οι πρόσφυγες θέτουν ζήτημαεθνικής ασφάλειας και επιδίδεται σε ένα κρεσέντο ανακριβειών.
Ο πρώην βατραχάνθρωπος αγνοεί (ηθελημένα;) ότι οι δράστες των επιθέσεωνήταν Ευρωπαίοι πολίτες, εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και ορισμένοι από αυτούς καταζητούμενοι από την Ιντερπόλ.
Αγνοεί επίσης (ηθελημένα;) ότι Βρυξέλλες αποτελούν εδώ και μήνες την πλέον στρατοκρατούμενη και αστυνομοκρατούμενη πόλη της Ευρώπης. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λοιπόν, που επιβλήθηκε στην «πρωτεύουσα» της Ε.Ε., δεν περιόρισε καθόλου την τζιχαντιστική απειλή.
Παρόλα αυτά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο αντιπρόεδρος, Α. Γεωργιάδης και ο  Μ. Βαρβιτσιώτης που ανήκει στο στενό περιβάλλονΜητσοτάκη, ανέλαβαν εργολαβικά και την προώθηση των επικίνδυνων προτάσεων του Στρατηγού στα social media. Ο Άδωνις έτσι και αλλιώς (εν γνώση του) αναδημοσιεύει διάφορες ψευδεις (hoax) ρατσιστικές ειδήσεις τελευταία.
Διαβάστε τα επίμαχα σημεία του άρθρου του πρώην ΟΥΚα και αρχηγού ΓΕΣ, Χρίστου Μανωλά, που αναδημοσίευσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ:
Θα διερωτηθεί κανείς και τι να κάνουμε πρακτικά. Είναι απλό:
Να κηρύξουμε τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Να κλείσουμε τα σύνορά μας κι εμείς για λόγους ασφαλείας.
Να ενισχύσουμε τις ναυτικές μας δυνάμεις στο Αιγαίο και να αναχαιτίζουμε τις προσφυγικές ροές, ενέργεια εφικτή.
Να φιλοξενήσουμε σε κλειστού τύπου φιλοξενίας σημεία τους πρόσφυγες/μετανάστες εντός της χώρας.
Να απελάσουμε τους παράνομα εισελθόντες στην χώρα μετανάστες.
Όλες οι κινήσεις να γίνονται με συνοδεία αστυνομικών οργάνων και να διατεθούν αστυνομικές δυνάμεις στα σημεία φιλοξενίας.
Να ενισχύσουμε την ασφάλεια μας, σύμφωνα με τα υπάρχοντα σχέδια σε δημόσιους χώρους και κοινωφελείς εγκαταστάσεις, αδειάζοντάς τα λιμάνια Πειραιά, την Ειδομένη κλπ από πρόσφυγες.
Να ενισχύσουμε τις επαφές μας με την Γιουροπόλ .
Να ενισχύσουμε τα μέτρα ηλεκτρονικής ασφαλείας, ασφάλειας κυβερνοχώρου κλπ.
Να θέσουμε σε ετοιμότητα τις αντιτρομοκρατικές μας μονάδες.
Να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να εξασφαλίσουμε τα εθνικά συμφέροντα της χώρας. Αυτό αναγράφει η ΠΕΑ της χώρας και ας μην ξεχνά η κυβέρνηση ότι ασκεί την εξουσία της από τον λαό, για τον λαό και το Έθνος. Εντολοδότης είναι ο κυρίαρχος λαός, αυτής της χώρας, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Κι άν επιθυμούμε να παρέχουμε ανακούφιση σε πληθυσμούς που κινδυνεύουν στην χώρα τους, πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες, θα πρέπει πρώτα να υπάρχει αυτή η χώρα και να λειτουργεί
Θα πεί πάλι κάποιος ότι κινδυνολογούμε, διότι δεν έχει υπάρξει περιστατικό τρομοκρατίας στην χώρα μας, οπότε εμείς παρακολουθούμε την κατάσταση κι είμαστε έτοιμοι να επέμβουμε, όπως αναφέρουν όλα τα ανακοινωθέντα μετά από οποιαδήποτε κυβερνητική σύσκεψη.
Η απάντηση είναι το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν, διότι στην κατάσταση που βρισκόμαστε ένα περιστατικό με ανάμειξη τρομοκρατών, από πρόσφυγες /μετανάστες θα έχει συνέπειες που δεν είναι δυνατόν να υπολογισθούν από τώρα. Η Ευρώπη βρίσκεται σε πόλεμο ή καλύτερα αντιμετωπίζει ανταρτοπόλεμο. Η Ελλάδα τι προτίθεται να κάνει;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου