Κριστίν… Θεοχάρης


Από σύμβουλος του τότε Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, Διομήδη Σπινέλλη, το 2009, στη συνέχεια διορισμένος -με απόφαση του τότε υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα– στη θέση του Γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, στην «αγκαλιά» του Ποταμιού, ακολούθησε ηπαραίτησή του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος και το «κλείσιμο ματιού» στην…μεταρρυθμιστική Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη.
Ο λόγος για τον κ. Χάρη Θεοχάρη, του οποίου καθώς φαίνεται, οι…φιλοδοξίεςδεν σταματούν ποτέ και πουθενά.
Μπορεί να είχαν περάσει μονάχα λίγες ώρες από την δημοσιοποίηση της αποκαλυπτικής συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου, αλλά ο ίδιος έσπευσε να «βγάλει λάδι» την στάση του ΔΝΤ έναντι της χώρας.
«Ζητάει λιγότερα μέτρα το Ταμείο», έγραψε, το περασμένο Σάββατο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Θεοχάρης.
Και να που σήμερα, ξεδιπλώνοντας τη σκέψη του επί του θέματος, χωρίς ίχνος αναστολών, μας αποκάλυψε την πραγματική του θέση, κατά τη διάρκεια συνέντευξης: «Η θέση του ΔΝΤ είναι θετικότερη από αυτή της κυβέρνησης για τον ελληνικό λαό», δήλωσε ο ίδιος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9».
Κρίμα που δεν πρόλαβε ο κ. Θεοχάρης να διεκδικήσει την ηγεσία του Ταμείουκαθώς πρόσφατα ανανέωσε της θητείας της κ. Λαγκάρντ.
Δεν πειράζει ωστόσο. Διότι πάντα υπάρχει η Νέα Δημοκρατία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Παφίλης στη Βουλή: «Ο Λασκαρίδης σας *** πατόκορφα» (βίντεο)