«Τρόικα» στην ΕΠO και αρχίζει το Κύπελλο

Συμφωνία να αποσύρει η ΕΠΟ την προσφυγή από το ΣτΕ και μέχρι την Παρασκευή | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI





Τελείωσε πριν από λίγο η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους εκπροσώπους της FIFA και της ΕΠΟ και σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις του Κωστάκη Κουτσοκούμνη, επικεφαλής της αντιπροσωπείας της FIFA, το ενδεχόμενο Grexit, φαίνεται να αποφεύγεται.
Αποκάλυψε πως υπάρχει συμφωνία να αποσύρει η ΕΠΟ την προσφυγή από το ΣτΕ και μέχρι την Παρασκευή μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού, να καταλήξουν στις προϋποθέσεις για να γίνουν οι εναπομείναντες αγώνες για το Κύπελλο.
Ωστόσο από την ερχόμενη εβδομάδα, η FIFA θα είναι εδώ για να ασχοληθεί με το κανονιστικό πλαίσιο της ΕΠΟ και κυρίως με την Επιτροπή Δεοντολογίας, για να εξασφαλιστεί πως σύντομα θα ενεργοποιηθεί στο θέμα των ποινικά διωκόμενων του Δ.Σ. της εγχώριας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
Μάλιστα ο Κουτσοκούμνης τόνισε πως ο Σταύρος Κοντονής δεν δεχόταν να μην οριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία ενεργοποίησης της FIFA και μάλιστα το συντομότερο δυνατό, οπότε δεσμεύθηκαν όπως είπε ξεκάθαρα, να γίνει αυτό από την ερχόμενη εβδομάδα.
Αναμένοντας και τις τοποθετήσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, η πρώτη εντύπωση είναι πως πάμε άμεσα σε ένα μοντέλο «Τρόικας» και στην ΕΠΟ, με την FIFA να αναλαμβάνει την υποχρέωση να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο στα ζητήματα που έχει θέσει η κυβέρνηση.
Μάλιστα εκτός από την Επιτροπή Δεοντολογίας, όπως είπε ο ίδιος ο Κουτσοκούμνης, η FIFA, ανέλαβε την υποχρέωση να ασχοληθεί και με την επιτροπή διαιτησίας.
Κάτι που παραπέμπει πιθανότατα σε αλλαγές στην σύνθεση της ΚΕΔ.
Πηγη www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ