Νίκος Μωραΐτης: Ράδιο Νουδούλα
























Οι ανένταχτοι ροκάδες του Αντώνη Κανάκη έγιναν μουτζαχεντίν του Άδωνη. Γιατί υπάρχει κι αυτή η τηλλλόραση, που πρέπει να πληρώσει για την παραχώρηση τηλεοπτικής συχνότητας ενώ την είχε τζάμπα.
του Νίκου Μωραΐτη

Όταν μία εκπομπή γίνεται δοχείο νυκτός για την υποδοχή των παραχθέντων από το Πρώτο Θέμα, η όποια αξιοπιστία της έχει τελειώσει.
Για τους Ράδιο Αρβύλα ο λόγος. Τους ροκάδες του Αντώνη Κανάκη που χρόνια πουλάνε χαβαλέ με πολλά λάμδα, απευθυνόμενοι σε ένα πολυπληθές νεανικό -και συχνά απολιτίκ- κοινό.
Πώς οι απολιτίκ, ανένταχτοι ροκάδες έγιναν μουτζαχεντίν του Άδωνη;
Πώς έφτασαν να παίρνουν τα μονταρισμένα βιντεάκια της Διαπλοκής και να τα παίζουν αυτούσια;
Για τα πλαστά πτυχία που δεν είναι πλαστά.
Για τις off shore που είναι εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας.
Για τις δηλώσεις περί Πινοσέτ που δεν ήταν όπως νομίζαμε και όπως μας φορέθηκαν.
Για να μη νομίζει κανείς ότι αυτό που ενοχλεί είναι η αντικυβερνητική σάτιρα, ας ρίξει μια ματιά στην Ελληνοφρένεια. Αντικυβερνητική σάτιρα που σπάει κόκαλα, πιο σκληρή δεν γίνεται, αλλά αυθύπαρκτη, όχι με κομιζόμενα ρεπορτάζ από το Κέντρο της Διαπλοκής.
Στο βασικό ερώτημα επανέρχομαι. Πώς οι «ροκάδες» της πλάκας και του lifestyle έγιναν τόσο… πολιτικοί;
Θα έψαχνα την απάντηση, αν δεν υπήρχαν οι τηλεοπτικές άδειες και η μάχη κατά της διαπλοκής. Τώρα όλα εξηγούνται. Άξιος ο μισθός των Ράδιο Αρβύλα. Γιατί υπάρχει κι αυτή η τηλλλόραση, η οποία πρέπει τώρα να πληρώσει για τη χρήση των δημοσίων συχνοτήτων που λυμαινόταν επί 26 χρόνια.
Άντε, και μετά το beach volley του καλοκαιριού στη Χαλκιδική, κι αφού ρίξουμε καμιά καλή γκόμενα, καλή επιστροφή καρντάσια στην τηλε-μάχη για μία νεοφιλελεύθερη Ελλάδα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ