Το «κατηγορώ» του Γιώργου Κουρή

Γιώργος ΚουρήςΟ Γιώργος Κουρής ενώπιον της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων στα ΜΜΕ | ΕUROKINISSI / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

«Εγώ έχω ζήσει και ξέρω τα πάντα για τη διαπλοκή στην Ελλάδα». «Ολα τα δάνεια στα ΜΜΕ τα έδιναν οι τράπεζες με υποδείξεις όλων των κυβερνήσεων».
«Το ALTER το έκλεισαν αφού το έκλεψαν οι Αθανασούλης, Γιαννίκος και Βαλσαμίδης». «Η διαπλοκή καταλήστεψε τη χώρα».
«Τρία με τέσσερα κανάλια εθνικής εμβέλειας αντέχει η Ελλάδα». «Στα εκδοτικά και επιχειρηματικά γραφεία κατασκεύαζαν και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις...», είπε και συνεχίζει να αφηγείται με γλαφυρό τρόπο κι αυτός τη διαπλοκή των άλλων.
Αυτά και πολλά άλλα αναλύει αυτή την ώρα στο Βουλή ο Γιώργος Κουρής, ο οποίος εγκαλεί ονομαστικά και εισαγγελείς και τράπεζες για συγκάλυψη σκανδάλων στον Τύπο, για μαύρο χρήμα, για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και για τους πολιτικούς και τα συμφέροντα που ελέγχουν τον Τύπο και το πολιτικό σύστημα.
Και το καλύτερο που αποκαλύπτει τις προθέσεις του ιδιοκτήτη του Ομίλου KONTRA News ήταν όταν είπε πως σκοπεύει να κρατήσει την Εξεταστική Επιτροπή «δυο τρεις μέρες για να τα πει όλα για τη διαπλοκή με ονόματα και χαρτιά»... από τον εμφύλιο έως σήμερα με αναπτυξιακές αναφορές στα περγαμόντα και στα εξωτικά φρούτα της Κεφαλονιάς...
Δείτε live την κατάθεση του Γ. Κουρή στην εξεταστική για τα «θαλασσοδάνεια».
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ