Δεν αντέχεται η ήττα!

INTIME
Τη μοίρα των προπονητών την ξέρουμε και εμείς και αυτοί. Αν δεν έρθουν γρήγορα τα καλά αποτελέσματα τότε πάμε αμέσως στον επόμενο κι έξω από την πόρτα.
Όταν όμως επιλέγεις έναν προπονητή για να σου φτιάξει την ομάδα τότε δεν είναι προφανές ότι έχεις ξεχωρίσει στο βιογραφικό του κάποια στοιχεία που σε οδήγησαν στην απόφαση για να συμφωνήσεις μαζί του; Δεν έχεις ξεχωρίσει κάποια πράγματα και περιμένεις να τα δεις στο γήπεδο;
Από τη στιγμή όμως που ο ορίζοντάς σου είναι 4-5 παιχνίδια τότε δεν μπορείς να δημιουργήσεις σε στέρεα βάση.  Στο ποδόσφαιρο έχουν ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες οι αλλαγές στους πάγκους και τις τελευταίες ώρες μας προέκυψαν και οι αποχωρήσεις του Τιμούρ Κετσπάγια από τον πάγκο της ΑΕΚ και του  Αργύρη Πεδουλάκη, από τον (μπασκετικό) Παναθηναϊκό, μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Κανείς δεν αντέχει την ήττα σε αυτήν τη χώρα. Κι ας ξέρουμε όλοι μας ότι ο απολογισμός θα πρέπει να γίνει στο τέλος της διαδρομής.  Για αυτό και παραμένουν αδούλευτες οι περισσότερες ελληνικές ομάδες, κυρίως στο ποδόσφαιρο και δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τη μετριότητα. 
Ο μόνος τυχερός της ιστορίας ήταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι ο οποίος και πληρώθηκε το συμβόλαιό του από την ΕΠΟ όταν κρίθηκε ακατάλληλος για την Εθνική μας ομάδα αλλά και εξαιτίας αυτού του δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσει με την Λέστερ τον τίτλο του αγγλικού πρωταθλήματος.  Εκεί βλέπετε έχουν μάθει να περιμένουν και δεν χάνουν τη σοβαρότητά τους στην πρώτη αποτυχία…
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ