Αναταράξεις από τη «βόμβα» Πολύδωρα: Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου (βiντεo)


Τον ασκό του Αιόλου για τις σχέσεις της Ν.Δ. με τη διαπλοκή, άνοιξε η επιλογή της κυβέρνησης να προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ, τον Βύρωνα Πολύδωρα. Η σημερινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπου εξαπέλυσε «βόμβες» εναντίον της ΝΔ , κατηγορώντας την μεταξύ άλλων, ότι τον συκοφαντεί «επειδή  δεν είναι κολλητός με τον Χριστοφοράκο», προκάλεσε σοβαρές αναταράξεις αλλά και αμηχανία στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το οποίο μάλιστα έφτασε στο σημείο να εγκαλέσει τη διοίκηση της ΕΡΤ για τη συνέντευξη Πολύδωρα.
«Η ηγετική ομάδα της ΝΔ ευθύνεται για την κατασυκοφάντησή μου, με τη συνδρομή των media που λειτουργούν ως κέντρα δολοφονίας χαρακτήρων. Δεν με θέλουν γιατί δεν είμαι κολλητός του Χριστοφοράκου», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο ίδιος αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό, όταν του προτάθηκε η Προεδρία του ΕΣΡ. «Με πήρε στο τηλέφωνο και μου είπε: “Τι θα έλεγες Βύρωνα για πρόεδρος του Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου;” Απάντηση: Ευχαριστώ, έχω πολλούς εχθρούς όμως, Πρόεδρε. “Έχεις και περισσότερους φίλους”. Σας μεταφέρω ενόρκως τον διάλογο», τόνισε ο κ.Πολύδωρας.
Δείτε το video:
           


Η απάντηση της ΕΡΤ στη Ν.Δ.
Απαντώντας στο σχόλιο της Ν.Δ. για τη συνέντευξη Πολύδωρα, το Γραφείο Τύπου της ΕΡΤ ανακοίνωσε τα εξής :
«Θα μπορούσαμε να απολογηθούμε για το αν κάπου έχει αδικηθεί οποιοδήποτε κόμμα, και να επανορθώσουμε. Δεν πρόκειται όμως να απολογηθούμε για τους καλεσμένους στις εκπομπές μας και τις ερωτήσεις που τους θέτουμε. Σε ποιόν αρνήθηκε ποτέ η ΕΡΤ δημόσιο βήμα για να εκθέσει τις απόψεις του;Είναι ή δεν είναι δημοσιογραφικό θέμα ο κ. Πολύδωρας, πολλώ δε μάλλον όταν στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί;
Όποιος θέλει να του υποβάλουμε λίστες με καλεσμένους ή ερωτήσεις, ας το δηλώσει ευθέως…»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ