Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2016

Με όπλο του τη «μονταζιέρα» ο ΣΚΑΪ δημιουργεί εντυπώσεις για «αλαλούμ» στην κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)
Σενάρια που θέλουν την κυβέρνηση να βρίσκεται σε σύγχυση με αφορμή τις εξελίξεις στο πεδίο των τηλεοπτικών αδειών, σκαρώνει ο ΣΚΑΪ, με όπλο του τη «μονταζιέρα». Το «θολό τοπίο» και το «αλαλούμ» που κατά το κανάλι του Φαλήρου δημιουργεί η κυβέρνηση προκύπτει από τη δήθεν διάσταση απόψεων μεταξύ του Νίκου Παππά και του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.
Σύμφωνα με όσα ακούσαμε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο Νίκος Παππάς επέμεινε την Πέμπτη στον αριθμό των τεσσάρων καναλιών που θα μπορούν να πάρουν άδεια, σε αντίθεση με τον Νίκο Βούτση, ο οποίος από το βήμα της Βουλής, μίλησε μόνο για τρεις άδειες. Προς επίρρωση των ισχυρισμών του μάλιστα, ο ΣΚΑΪ πρόβαλε απόσπασμα της ομιλίας Βούτση, ο οποίος πράγματι ακούγεται να λέει ότι «πρέπει να είναι τρεις».
Εκείνο που παρέλειψε βέβαια να δείξει ο ΣΚΑΪ, είναι η συνέχεια της τοποθέτησης του Προέδρου της Βουλής, ο οποίος σημείωσε ότι το λέει για να γίνει συζήτηση και πρόσθεσε ότι αυτόν τον αριθμό ζητούσε για παράδειγμα το 2008 και ο ΣΕΒ με εισηγήσεις των ίδιων ανθρώπων που τώρα προΐστανται της Ένωσης Ιδιοκτητών των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. «Τελικά μπορεί να είναι και παραπάνω (σ.σ. οι άδειες). Να γίνει μια συζήτηση, μια αντιπαράθεση, να γνωμοδοτήσει και να λάβει την τελική απόφαση το ΕΣΡ, αλλά τα κόμματα, το υπουργείο, εμείς ως άνθρωποι στον δημόσιο διάλογο που θα γίνει, έχουμε άποψη» συμπλήρωσε.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και ερωτηθείς για το κατά πόσο θα επιμείνει στις τέσσερις άδειες απάντησε: «Βεβαίως. Τον αριθμό αυτό ψήφισε η ελληνική Βουλή».
Παρακολουθήστε το επίμαχο απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στο παρακάτω βίντεο ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο (ΕΔΩ) και δείτε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το 11:35 έως το 15:55.
Δείτε τι ακριβώς είπε ο Νίκος Βούτσης κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου