Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: ΝΔΤ


– Έβλεπα, που λες, χθες στο ΣΚΑΙ, ένα ντοκιμαντέρ που έδειχνε μια λέαινα που προσπαθούσε να προστατεύσει τα μικρά της από μια αγέλη ύαινες! Συγκλονιστική η δύναμη της μάνας!
– Ο Άδωνις Γεωργιάδης για το ΔΝΤ ήταν!

            

*** Το ΔΝΤ μπορεί να παραδέχεται τα λάθη του. O Άδωνις και ο Κυριάκος όμως δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη του ΔΝΤ. Αυτό είναι αγάπη!

             

*** Σχεδόν 200 εκατ. ευρώ χρέη και μη εξυπηρετούμενα δάνεια. Φιάσκο μεγατόνων στην εκλογή προέδρου, με αποτέλεσμα ένα διαπλεκόμενο προϊόν οικογενειοκρατίας, που ούτε η ίδια του η οικογένεια δεν πίστευε ποτέ στην αξία του. Τουλάχιστον 10 υποθέσεις «ανθρώπων του προέδρου» που πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Πτωχευμένη εφημερίδα (Κηρυκας Χανίων) που ανήκει στην οικογένεια του προέδρου, με 720.000 ευρώ μη εξυπηρετούμενο δάνειο. Σκλαβούνηδες, Μαρτίνηδες, Παπασταύρου–Μαρέβα, Αλεξίες… κατηγορούμενους για παιδεραστία! Λαθροχειρία σε εκλογές ΑΔΕΔΥ. Αντιπρόεδρος ένας δεδηλωμένα ακροδεξιός τηλε-μαϊντανός. Φιάσκο στις εκλογές της νεολαίας του κόμματος. Απροκάλυπτη διαπλοκή με ΜΜΕ και εμφανή στήριξη στους δανειστές της χώρας. Φανταστείτε τώρα όλα αυτά να μη συνέβαιναν -μόνο τους τελευταίους 12 μήνες- στη ΝΔ… αλλά στο ΣΥΡΙΖΑ! Φυσικά και δε χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός…

*** Καταχρεωμένα κόμματα, καταχρεωμένες εταιρείες και καταχρεωμένα ΜΜΕ, μιλάνε για κρατισμό, σοβιετεία, αριστεία, υγιή επιχειρηματικότητα και την «Ελλάδα της δημιουργίας»! Που έχουν «ρουφήξει» απ’ το δημόσιο πιο πολύ και από όση κόκα έχει σπρώξει στην αγορά ο Πάμπλο Εσκομπάρ!

Οι άθλιες και ατυχείς δηλώσεις Παρασκευόπουλου -όποιες και αν ήταν οι προθέσεις του- δε ξεπλένουν μόνο την εγκληματική Χρυσή Αυγή, αλλά και τους πραγματικούς θαυμαστές της. Του «χρυσαυγίτες» της «κοινής λογικής»… τα θλιβερά απομεινάρια της μεταπολίτευσης που θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία.

            

            

             

             

Πηγή www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ