Ο βιασμός δεν είναι προϊόν για κατανάλωση

Ο 52χρονος βιαστής Παναγιώτης Κοντζιλέλος

Εμαθα πως ο ομαδικός βιασμός μου δεν ήταν ομαδικός, γιατί δεν διείσδυσαν και οι δυο μέσα μου ταυτόχρονα, αλλά με βίαζαν εναλλάξ.
Εμαθα πως έπρεπε να αντισταθώ, να γεμίσω εκδορές και να τραυματιστούν τα γεννητικά μου όργανα για να αποδείξω τον βιασμό μου.
Εμαθα πως δεν είχα πιει αρκετά ώστε να μπορούν να με βιάσουν
Απόσπασμα από κείμενο που δημοσιεύτηκε μετά την ομόφωνη αθώωση των δύο επώνυμων ανδρών στην Ξάνθη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού που είχε βρει το θάρρος να καταγγείλει μια νεαρή φοιτήτρια
Δεν πέρασε ούτε μήνας από σχετική δικαστική απόφαση και η νέα φρικαλέα ιστορία βιασμού και σκληρών βασανιστηρίων άλλης φοιτήτριας ήρθε στο φως. Η υπόθεση του 52χρονου απέκτησε, έστω και καθυστερημένα, ονοματεπώνυμο και φωτογραφία του δράστη με εισαγγελική εντολή.
Στο μεταξύ, εφημερίδες και τηλεοπτικά σόου απεικόνισαν στιγμή προς στιγμή τα βασανιστήρια χωρίς να νοιαστεί κανένας για το τι παραπάνω θα βιώσει το θύμα και η οικογένειά του.
Το επισημάναμε εγκαίρως και χθες ήρθε και η ευγενική έκκληση της οικογένειας για διακριτικό χειρισμό προκειμένου να σταματήσει αυτό το κακό περιγραφών ακόμα και της ίδιας της κοπέλας όταν όλοι οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το έγκλημα του βιασμού προκαλεί επικίνδυνες μιμήσεις.
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ