Στο ίδιο μοτίβο και... τηλεοπτικά

Συνέντευξη Μητσοτάκη με φουλ επίθεση κατά Τσίπρα | EUROKINISSI
Για τα βασικά ζητήματα της επικαιρότητας τοποθετήθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένοντας πιστός στην ίδια γραμμή που ακολουθεί εδώ και καιρό. Επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση για την αξιολόγηση, προανήγγειλε αθρόες ιδιωτικοποιήσεις και ανακοίνωσε ότι η ΝΔ θα ζητήσει εξεταστική για τον Καμμένο.
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε αδιανόητο υπουργός της κυβέρνησης να παίρνει τηλέφωνο έναν ισοβίτη για οποιονδήποτε λόγο. Ανακοίνωσε, παράλληλα, ότι η ΝΔ θα καταθέσει αίτημα για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε στο δόγμα «τρομοκρατία μόνο από την άκρα αριστερά», ενώ εισήγαγε και ένα νέο όρο την «άκρα άκρα Αριστερά». «Το να λέμε την αλήθεια είναι δικαίωση στη μνήμη των θυμάτων» είπε ο Κ. Μητσοτάκης για να χαρακτηρίσει τις ακροδεξιές επιθέσεις ως «πολιτική βία».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι δεν έχει καμία ιδιαίτερη σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση με αφορμή τα Εξάρχεια.
«Η κυβέρνηση έχει εκχωρήσει τα Εξάρχεια σε παρέες αντιεξουσιαστών οι οποίοι τα λυμαίνονται. Η Ν.Δ. θα εκπονήσει επιχειρησιακό σχέδιο για την επιβολή του νόμου. Στα ζητήματα νόμου και τάξης δεν υπάρχουν εκπτώσεις, ο ασφαλής πολίτης είναι ελεύθερος πολίτης», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε ιδιωτικοποιήσεις τονίζοντας ότι «δεν θέλουμε να δημιουργούμε νέα γενιά συμβασιούχων που θα εκβιάζονται με το τυράκι της μονιμοποίησης. Η σωστή λύση θα ήταν να προχωρήσουμε σε σχήματα σύμπραξης με τον ιδιωτικό τομέα όχι μόνο στην αποκομιδή των απορριμμάτων ».
«Υιοθετώντας ένα τολμηρό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων η χώρα θα αποκτήσει αξιοπιστία. Αφού δώσει δείγματα γραφής υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων», ανέφερε.

Μαξίμου: Έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε

Ανακοίνωση-σχόλιο για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό Star εξέδωσε το γραφείο του πρωθυπουργού.
Σε αυτήν σημειώνονται τα εξής:
«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Βουλή, αναγκάζεται την επομένη να επανέλθει σε πιο προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον, μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
»Παρ' όλα αυτά, σήμερα χειρότερα έκανε τα πράγματα. Ακροδεξιά ρητορική, ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και επιμονή στη φαντασίωση πως η οικονομία ανακάμπτει, όχι επειδή η κυβέρνηση πετυχαίνει, αλλά επειδή ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση.
»“Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε” που θα έλεγε και ο Πιραντέλο».
Πηγή www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ