Δημήτρης Σούλτας: Βόλφγκανγκ, αγάπη μου!

























*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι θα έχουμε πλέον τόσες επενδύσειςπου δεν θα ξέρουμε τι να τις κάνουμε. Αυτό το έχουμε πάθει με τους μισθούς. Είναι, εδώ και χρόνια, τόσο μεγάλοι που δεν ξέρουμε τι να τους κάνουμε.
*** Ο Σόιμπλε αποχωρεί μάλλον από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας και κάποιοι άρχισαν τους ύμνους, καθώς πιστεύουν ότι ο επόμενος θα είναι χειρότερος. Καταπληκτική λογική να υμνείς έναν δολοφόνο, γιατί πιστεύεις ότι ο επόμενος θα σκοτώσει περισσότερους.
*** Το twitter αύξησε το όριο των 140 χαρακτήρων σε 280. Σε αμηχανία οι χρυσαυγίτες από τον όγκο της νέας γνώσης που πρέπει να προσθέσουν στο γλωσσικό τους οπλοστάσιο.
*** Ο Χιού Χέφνερ του «Playboy» πέθανε εμπνέοντας ακόμα και πολιτικούς θεσμούς. Το Eurogroup, ας πούμε, όσο περνούσε ο καιρός, τόσο περισσότερο έμοιαζε με ένα εξώφυλλο του τύπου «Ο Βόλφγκανκ και τα κουνελάκια του».
*** Το ΔΝΤ βάζει νερό στο κρασί του για την ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών. Θα σφάξει 2-3 χιλιάδες συνταξιούχους στην επόμενη αξιολόγηση για να πνίξει τον νταλγκά.
*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στα Δικαστήρια της Ευελπίδων. Φήμες ότι ρώτησε «εδώ θα δικαστεί ο Χριστοφοράκος;» κρίνονται ανακριβείς.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ