Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το σεξ – Επειδή πιθανώς ντρέπεστε να ρωτήσετε Διαβάστε όλο το άρθρο: https://www.altsantiri.gr/sex-kai-sxeseis/ola-osa-den-gnorizete-gia-to-sex-epeidi-pithanos-ntrepeste-na-rotisete/#ixzz5Glfbtb18

Μπορεί το σεξ να είναι μέρος συχνών συζητήσεων, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα που ακόμα μένουν στο “σκοτάδι”, αφού συνήθως επιλέγουμε να μην τα συζητάμε.
Παρακάτω αναφέρουμε πέντε χαρακτηριστικά που αφορούν το σεξ, αλλά πιθανότατα δεν τα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.
Οργασμός: Σύμφωνα με έρευνες, ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 4 φορές περισσότερο από ότι των αντρών. Συγκεκριμένα, οι άνδρες απολαμβάνουν οργασμούς της τάξεως των 6 δευτερολέπτων, ενώ οι γυναίκες (πιο τυχερές) έχουν οργασμούς που διαρκούν 20 δευτερόλεπτα κατά μέσο όρο.
Ψεύτικος οργασμός: Τα 2/3 των γυναικών παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί ψεύτικο οργασμό. Σταματήστε να προσποιείστε, καθώς θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις ίδιες κινήσεις που σας χάρισαν την υποτιθέμενη απόλαυση.
Μέθοδοι πρόληψης: Το προφυλακτικό προστατεύει μόνο κατά 97% από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ενώ οι άλλες μέθοδοι αντισύλληψης σας προστατεύουν κατά 99%. Ωστόσο, το προφυλακτικό σας προστατεύει κατά 70% από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και το AIDS.
Η διάρκεια του σεξ: Έρευνες δείχνουν ότι ο μέσος όρος της σεξουαλικής επαφής είναι από 3 έως 7 λεπτά. Υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις που μπορούν να κρατήσουν έως 12 λεπτά αλλά πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν.
Ο αριθμός των ερωτικών συντρόφων: Οι γυναίκες έχουν κατά μέσο όρο 4 διαφορετικούς ερωτικούς συντρόφους ενώ οι άντρες έχουν περίπου συνάψει 7 ερωτικές σχέσεις κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Εδώ όμως πρέπει να έχετε κατά νου ότι οι γυναίκες τείνουν να μειώνουν τον αριθμό των πρώην τους ενώ οι άντρες τείνουν να υπερβάλλουν.

Πηγή : https://www.altsantiri.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ