Αυτά είναι τα δύο στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται σε κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων





















Παραιτήθηκαν οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μεσολογγίου που εμπλέκονται σε κύκλωμα με παράνομες ελληνοποιήσεις. 
Πρόκειται για τους: Αγαθάγγελο Κότσαλο και Δημήτρη Μπουσμπουρέλη για τους οποίους ζητήθηκαν οι παραιτήσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου. 
Η ανακοίνωση του Δήμου Μεσολογγίου: 
«Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος, σε έκτακτη συνεδρίαση δημοτικών και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα έκανε γνωστό ότι: "Κατόπιν επικοινωνίας μου με τους πληρεξούσιους δικηγόρους γνωστοποιείται ότι οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι που φέρονται ως εμπλεκόμενοι σε ποινική υπόθεση, παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης τους και ταυτόχρονα παραδίδουν τις έδρες τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Οι παραιτήσεις έγιναν δεκτές"». 
Τα δυο στελέχη
Ο Αγαθάγγελος Κότσαλος εξελέγη στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου το Σεπτέμβριο του 2014 και παρέμενε έως και τώρα. 
Ο Αγαθάγγελος Κότσαλος ήταν υποψήφιος και στις δημοτικές εκλογές του 2010 με το συνδυασμό του πρώην δημάρχου Γιώργου Πρεβεζάνου. Πρόκειται για τον πρώην «γαλάζιο» δήμαρχο Μεσολογγίου Αντιπτέραρχο εν αποστρατεία, Γιώργο Πρεβεζάνο ο οποίος καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξης για την υπόθεση μεταφοράς μεταναστών από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου στο εξωτερικό.
Στις εκλογές του 2014 ήταν εκ νέου υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν δημάρχου, Νίκου Καραπάνου ο οποίος προέρχεται επίσης από το χώρο της ΝΔ. Τον Οκτώβριο του 2016, είχε παρευρεθεί σε συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον δήμαρχο της πόλης, ενώ τον περασμένο Φλεβάρη είχε σε παρόμοιο πλαίσιο συναντηθεί και με τον Βασίλη Κικίλια. 
O Δημήτρης Μπουσμπουρέλης είναι από τα σημαντικά τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Μεσολόγγι. Δικηγόρος στο επάγγελμα είναι πρώην αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και υπεύθυνος Πρασίνου στο Δήμο Μεσολογγίου. 
Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές του 2014, όπου κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου της πόλης Νίκου Καραμάνου, που υποστηριζόταν από τη Νέα Δημοκρατία. Παλαιότερα πάντως είχε κατέβει και με το ΠΑΣΟΚ. 
Τον Μάρτιο του 2016 σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα «Αιχμή News» γίνεται «και με τη βούλα Νεοδημοκράτης», αφού «δέχτηκε να συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές για τις θεματικές ενότητες του κόμματος». Λίγους μήνες αργότερα εγκατέλειψε το αξίωμά του. Κατόπιν ανέλαβε και έως τώρα ήταν πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου 
Πηγή https://tvxs.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ