Η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη στην Αννίτα Π.



















Με αιχμηρό τρόπο ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά στην Αννίτα Π. «Δεν το κάνατε με το όνομά σας, πράγμα που θα ήταν ηθικό και τίμιο. Δεν επιτρέψατε στους αναγνώστες να κρίνουν ξέροντας πως εσείς που το γράφετε είσαστε αυτή που είσαστε. Τους εξαπατήσατε ως μια οργισμένη που δεν έχει πολιτικό κίνητρο. Στο δικό μου σύστημα ηθικής αυτό είναι ανεπίτρεπτο και για σας που οι άνθρωποι αυτοί ήταν φίλοι σας θα έπρεπε να είναι επώδυνο. Απ ό,τι βλέπω όμως δεν είναι και τόσο», επισημαίνει ο δημοσιογράφος.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα προκλήθηκε σάλος στα social media από τις πληροφορίες ότι η Αννίτα Π., η οποία εμφανίζεται ως συγγραφέας οργισμένης επιστολής στον πρωθυπουργό, που δημοσιεύθηκε στο site «Τhe President», γνωστό για τις σχέσεις με τον Γιώργο Μουρούτη και το περιβάλλον Σαμαρά, είναι η σύζυγος του δημοσιογράφου, συμβούλου επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Αναλυτικά η απάντηση του Κώστα Βαξεβάνη
«Αγαπητή κυρία Αννίτα Παπαπαναγιώτου. Έχετε δικαίωμα και να γράφετε και να οργίζεστε και να πολιτικολογείτε. Το κακό είναι πως ενώ είσαστε σύζυγος ενός συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, εμφανίζεστε να κατακεραυνώνετε τον Τσίπρα πολιτικά, χρησιμοποιώντας τη φόρτιση των ημερών και κυρίως τους νεκρούς ανθρώπους των οποίων υπήρξατε όπως λέτε φίλη.
Όπως είναι φυσικό επειδή είμαστε ένας λαός με συναίσθημα η «επιστολή της φίλης της οικογένειας Φύτρου» έγινε viral. Οι άνθρωποι που σας διάβασαν έκαναν καλά, εσείς δεν κάνατε. Χρησιμοποιήσατε το θάνατο για να περάσετε ένα πολιτικό μήνυμα.
Δεν το κάνατε με το όνομά σας, πράγμα που θα ήταν ηθικό και τίμιο. Δεν επιτρέψατε στους αναγνώστες να κρίνουν ξέροντας πως εσείς που το γράφετε είσαστε αυτή που είσαστε. Τους εξαπατήσατε ως μια οργισμένη που δεν έχει πολιτικό κίνητρο. Στο δικό μου σύστημα ηθικής αυτό είναι ανεπίτρεπτο και για σας που οι άνθρωποι αυτοί ήταν φίλοι σας θα έπρεπε να είναι επώδυνο. Απ ό,τι βλέπω όμως δεν είναι και τόσο.
Ευχαριστώ για την πρόσκληση σε δείπνο, αλλά αυτές τις μέρες δεν κατεβαίνει τίποτα κάτω».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ