Ο ανάγωγος της Κυριακής: Αποθανέτω μετά των σκουλαρικίων μου!!


Αυτή είμαι, απολαύστε με!
Ξανθιά, δεξιά, επιτυχημένη!
Ναι, η Μαρίνα Πατούλη είναι το πρόσωπο της δεξιάς που επανήλθε.
Είναι η επαναφορά της μπούκλας, είναι η δικαίωση της ανταύγειας, είναι το τσιφτετέλι στο Nammos, είναι η επαναφορά του μεγάλου τζιπ στους δρόμους του Κολωνακίου, είναι το πούρο στα μούτρα σου.
Δεν ήρθε μόνη της η δεξιά, ήταν η επιθυμία ενός κόσμου να επανέλθει στην κανονικότητα της διαφθοράς.
Είναι το τυρί που θέλει να ξαναγίνει ροκφόρ γιατί είχε συνηθίσει στη μούχλα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία ν’ αλλάξει την Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες δεν δίνουν πολλές ευκαιρίες στον κακό τους εαυτό για να διορθωθεί. Τους αρέσει ο χαλασμένος τους εαυτός.
Αυτά μου έλεγε ο Μάρκος από τη Γερμανία, που τον έφεραν άρον άρον εδώ, να δούνε πως θα ξαναστηθεί  η κομπίνα τώρα που άλλαξε ο νόμος.
Λοιπόν τα ΚΤΕΟ σε όλη την Ευρώπη είναι online πια!!. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν πάρεις ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα, μπορείς να μπεις και να δεις τα πραγματικά του χιλιόμετρα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια; Κατέβαζαν τα χιλιόμετρα στο αυτοκίνητο, ο πελάτης συμφωνούσε στο αυτοκίνητο με τα λίγα χιλιόμετρα, ύστερα πήγαιναν το αυτοκίνητο στο τελωνείο, αλλά εκεί έβαζαν να φαίνονται περισσότερα χιλιόμετρα για να πληρώσουν λιγότερα τέλη, λάδωναν τους τελωνειακούς και κέρδιζαν τη διαφορά.
Αυτή ήταν η κανονικότητα. Η διαφθορά. Σε όλους. Σε όλα. Καμία εξαίρεση. Και ήρθε η κρίση και αποτελείωσε το μόνο που είχε ο Έλληνας όρθιο. Τον χαρακτήρα του. Γέμισε ο τόπος κωλόφατσες που θέλουν να την κάνουν.
«Έχω τρία παιδιά» μου είπε ο Μάρκος, «θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Γιατί αυτό το κινητό, είναι ένα παράθυρο στον κόσμο, βλέπουν πως ζούνε έξω.
Γεννήθηκα στην Ελλάδα και αγαπώ τη Γερμανία. Γιατί έχει σεβασμό στον άνθρωπο. Και εκεί δεν σπρώχνει ο ένας τον άλλον στην ουρά. Δουλεύεις και υπάρχεις. Δε χρειάζεται να κάνεις καμιά κομπίνα, δε χρειάζεται να λαδώσεις και κάποιον, όπου και να πάω στην Ελλάδα, λαδώνω. Είμαι ο μόνος ρε πού@#η μου;», αναρωτήθηκε και συνέχισε:
«Η Ελλάδα δεν πρόκειται να βγει από την κρίση. Γιατί είναι κρίση χαρακτήρων. Έρχονται τα χειρότερα. Ευτυχώς εγώ έφυγα».
*** Δεν κατάφερε ο Κυριάκος να δει τον Τραμπ. Με το που πάτησε το πόδι του, ζήτησαν την καθαίρεση του Τραμπ. Ο άνθρωπος είναι γκαντέμης, θα το δείξει ο καιρός. Σίγουρα δεν θα το δείξει ο ΣΚΑΪ.
Επενδύσεις, πολλές επενδύσεις ακούω, επένδυση δεν βλέπω. Τι έγινε στη Νέα Υόρκη;
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έβγαλε όσες selfies χρειαζόταν, η εκπρόσωπος τάφου ψώνισε 3 ταγιέρ οκαζιόν, ενώ ο Στέλιος Πέτσας έκανε ταχύρυθμο Photoshop για να μπορεί να επεξεργάζεται φωτογραφίες του ηγέτη Κυριάκου. Δεν τα λες και λίγα.
*** Το ΔΝΤ ζητάει μεν μικρότερα πλεονάσματα, αλλά θέλει μικρότερες συντάξεις και τσεκούρι στα εργασιακά. Συγχαίρει μάλιστα την κυβέρνηση για τα τελευταία νομοθετήματα στην αγορά εργασίας. Η μόνιμη απορία εδώ και δέκα χρόνια είναι γιατί δεν ζητά, χωρίς αναστολές, ευθανασία των συνταξιούχων και δώρο σιδερένια μπάλα για το πόδι του εργαζόμενου. Ας μην γίνονται μισές δουλειές.
*** Δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα με τον Σαμαρά ο Μητσοτάκης. Να μου το θυμηθείτε. Το σαμαρικό antinews.gr τον «πυροβολεί» καθημερινά. Παράλληλα, όλο και περισσότερο κόσμο συσπειρώνει δίπλα του. Ο Σαμαράς βεβαίως, βεβαίως. Νεώτερα προσεχώς…
*** Από τις δηλώσεις των Πόθεν Έσχες μάθαμε για τους πλουσιότερους, αλλά μάθαμε και για τους φτωχότερους. Και όχι μόνο για τους φτωχότερους, αλλά και γι’ αυτούς που βρίσκονται κάτω από το όριο φτώχειας, ακόμα πιο κάτω και από το όρια της πάμπτωχης Αϊτής. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για το 2016 εισόδημα μόλις 19 λεπτά του ευρώ. Λογικά όλη τη χρονιά τράφηκε με 1/3 κουλουριού Θεσσαλονίκης, ενώ νερό έπινε από δημόσιες βρύσες.
*** Ο δε Βαρουφάκης βγήκε να μας πει ότι είναι ο μόνος που βάζει συνάλλαγμα στην Ελλάδα. Όχι μόνο, συμπληρώνω εγώ. Είναι και ο μόνος υπουργός «πράκτορας» που κατέγραφε τον πρωθυπουργό της χώρας ξέροντας αυτός να φυλάγεται. Διότι όταν φοράς ένα μικρόφωνο απάνω σου, εσύ ξέρεις τι να μην πεις. Επίσης ξέρεις να σβήσεις κι αυτά που δε σου αρέσουν. Οι Έλληνες θαμπώνονται. Γι’ αυτό και τους πουλάνε πάντα ψεύτικα ρολόγια.
Ο ψεύτης από ψέμα πάει.
*** «Έχουμε την ιστορική ευθύνη να εκπροσωπήσουμε τις προσδοκίες και να μη διαψεύσουμε τις ελπίδες του 32% του ελληνικού λαού που μας εμπιστεύτηκε ξανά» είπε ο Τσίπρας στην Κεντρική Επιτροπή και προφανώς συμφωνεί μαζί του το 32%, αλλά δεν μας είπε τι αντιπολίτευση έχει κάνει μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί μόνο κάτι άνευρες ανακοινώσεις βλέπω από τους τομεάρχες που δεν τις διαβάζουν ούτε οι ίδιοι. Μόνο ο Ραγκούσης φαίνεται μέχρι στιγμής.
*** Η Νοτοπούλου ήθελε να πει για τον CEO της Thomas Cook και είπε ΤΣΕΟ. Και όχι δεν έκανε σαρδάμ, όπως η ίδια είπε, γιατί το είπε και δεύτερη φορά εντός ολίγων λεπτών. Και ξαναλέμε: Δεν κάνουν όλοι για να βγαίνουν μπροστά στις κάμερες. Πότε θα το καταλάβουν αραγε εκεί στην Κουμουνδούρου;
*** Οι Έλληνες δεν μισούν τις αδελφές, τους gay, τους πούστ@#ες και όπως τους αποκαλούν. Μισούν τους φτωχούς gay, και τους φτωχούς πούστ@#ες. Αυτή είναι η αλήθεια.
Αν έχει λεφτά ο άλλος τα ξεχνάμε.
Έχουμε ρατσισμό ως προς τη φτώχεια.
Δεν μας ενοχλεί να πνιγεί το προσφυγόπουλο, τα δάκρυα τα έχουμε αν σκοτώσουν κανένα παιδί σε αμερικάνικο σχολείο.
Ακόμα τον Τιτανικό κλαίνε κι ας έχει το Αιγαίο 10 μικρούς Τιτανικούς το μήνα.
*** Πήγε η Αστυνομία ξανά στα Εξάρχεια σε επιχείρηση «σκούπα» και βρήκε αλλοδαπούς να έχουν πάνω τους 8,5 γραμμάρια φούντα. Τους έπιασαν και έβγαλαν και ανακοίνωση. 8,5 γραμμάρια πίνει στην καθισιά του ο Χρηστάρας από τα Πετράλωνα και παίζει παράλληλα pro στο playstation. Τι λέτε ρε;;
Χασίς ελεύθερο στην Ευρώπη, στην Αμερική, στον κόσμο και εδώ κάνουν τους μ@λάκες. Βρωμοκοπάει η Αθήνα φούντα.
Περπατάς και τη βρίσκεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ