Ο ανάγωγος της Κυριακής: Άντε ξεστολίσου ρε βλάκα!!!

Πήραν και τη Ζηνοβία και την έκαναν κακοκαιρία. Να μη θυμόμαστε ένα όνομα και να το συνδέουμε με κάτι χαρούμενο. Χάθηκε μια καταστροφή να την πούνε Μαρίκα, Κούλα, Τούλα που είναι χάλια ονόματα; Τι να πω…
*** Τα βουνά πήρε ο Μητσοτάκης προκειμένου να αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Στο Μέτσοβο. Εκεί θα πάρει τις αποφάσεις του. Και σαν άλλος Μωυσής θα κατέβει από το βουνό, έχοντας την πλάκα με το όνομα του προσώπου.
Δεν ξέρω αν την απόφαση θα την πάρει τελικά στα βουνά, πάντως αν πάρει λάθος απόφαση θα πάρει σίγουρα τα βουνά. Μέχρι την κορυφή θα τον κυνηγάει ο Σαμαράς.
Διότι και με το δίκιο του ο Σαμαράς. Σου λέει κύριε σε προώθησα, σε στήριξα, σου έδωσα τον στρατό μου και τώρα μου κάνεις τον ανήξερο; Θα σε πάρει και θα σε σηκώσει.
Εν τω μεταξύ, σχεδόν πέντε μήνες πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης και κοντεύει να φάει τον Γκιούλιβερ στα ταξίδια. Κώλο δεν έχει στρώσει κάτω. Ό,τι διακοπές έχουμε κάνει εμείς σε πέντε χρόνια, τις έχει κάνει ο Κυριάκος σε πέντε μήνες. Και στον «Μύλο των ξωτικών» πήγε στα Τρίκαλα και mountain bike στα Μετέωρα έκανε και στην ακριτική Κάσο πήγε για να φοβίσει τον Ερντογάν και άναψε και ένα κεράκι στην Παναγία για όλους μας, γιατί όπως πολύ καλά ξέρουμε, στο τέλος η Παναγία θα μας σώσει.
Σιγά μη μας σώσει ο Κυριάκος.
Ο Ερντογάν εμένα μου φαίνεται ότι παίζει ένα στημένο παιχνίδι, στο οποίο έχει εξασφαλίσει τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Βέβαια εγώ τώρα ανάγωγος είμαι και μπορεί να βλέπω ό,τι θέλω.
Αλλά φαίνεται ότι η ένταση αυτή ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τεχνητή και καταλήγει κάπου. Και σίγουρα δεν καταλήγει κάπου καλά για μας.
Πρώτα τα ΙΜΙΑ, τώρα τα επιζΗΜΙΑ.
*** Τη Δευτέρα το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επανέφερε τη διαταγή που υποχρεώνει τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να βάλουν διακριτικά στα κράνη τους με τον αριθμό της ταυτότητάς τους. Έτσι από δω και πέρα δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Όταν θα μας δέρνουν, εμείς θα πρέπει μόνο να θυμόμαστε το νούμερο. Θα παίρνουμε τον Χρυσοχοΐδη και θα του λέμε: «Μιχάλη, με βάρεσε ο 1753, μου έδωσε μια κλωτσιά ο 1844 και μου έβρισε τη μάνα ο 1313». Μετά θα τους πιάνει ο Μιχάλης και θα τους λέει: «Παιδιά αυτό να μην το ξανακάνετε». Κι αυτοί δεν θα το ξανακάνουν.
Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα.
Η μ@λ@κί@ θα έχει και ταυτότητα πλέον στην Ελλάδα.
Επίσης ο Μιχάλης, ο Χρυσοχοΐδης, εξετάζει την πρόταση της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης για τοποθέτηση καμερών στα κράνη των ΜΑΤ ώστε να γίνεται, λέει, καλύτερη διαλεύκανση καταγγελιών για αστυνομική βία και για να σταματήσει η προβολή αποσπασματικών εικόνων που ερμηνεύονται κατά το δοκούν. Τι απομένει; Να συνδεθούν και ζωντανά με τον ΣΚΑΪ και να βλέπουμε κυνηγητό απ’ τις κάμερες και τον Αυτιά να φωνάζει «βαράτε τους, βαράτε τους».
Αν βάλουν κάμερες στα ΜΑΤ θα γελάει το Πανελλήνιο, καθώς θα προσπαθούν αυτοί να βαράνε με ευγένεια για να μη τους καταγράψει κάμερα.
«Καλέ αναρχικέ δείξε μου λίγο σε παρακαλώ την ωραία σου τσάντα να δω μήπως έχεις μολότοφ. Πες κι ένα γεια στον κύριο Αυτιά και πες του αν σε παραμελούσε η μάνα σου όταν ήσουν μικρός, γι’ αυτό έγινες αναρχικός».
Αλίμονο στα παιδιά που δε μεγαλώσανε με κανονικές μάνες, που κάναν αυτά τα κανονικά παιδιά, που κατάκλεψαν το δημόσιο και ρημάζουν τη χώρα με τις λερωμένες τις κωλογραβάτες τους.
*** Πολύ σωστά ο Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς.
Κι αυτό έπρεπε να γίνει επί Μητσοτάκη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ της Αριστεράς και του πολιτισμού τίποτα.
Μόνο μ@λ@κίες συζητήσεις για το τι αντιρρήσεις έχει ο Σκουρλέτης που χέστηκε η φοράδα στο Γεντί Τζαμί.
*** Η τρικολόρε κατάσταση με τον φωτισμό της Αθήνας συνεχίζεται αμείωτη. Ποτέ η πόλη αυτή δεν ξεφτιλίστηκε τόσο πολύ φωτιστικά. Άλλα αντ’ άλλα και της Παρασκευής το γάλα.
*** Μεγάλο υπερόπλο έχει πλέον η Ρωσία, έναν υπερπύραυλο ο όποιος μπορεί να χτυπήσει οπουδήποτε στον κόσμο. Έγινε ο κόσμος μια γειτονιά. Σε νευρίασε ένας Γιαπωνέζος που τσαλαπατηθήκατε στη Σαντορίνη; Μη κάθεσαι και βρίζεσαι και χαλάς το καλοκαίρι σου. Άσ’ τον να γυρίσει στην Ιαπωνία και του στέλνεις ένα πύραυλo εκεί που κάθεται ο κερατάς.
Γι’ αυτή την εποχή ζω. Που θα κάνουν ντελίβερι πύραυλους.
«Χώρισα με τον Στέλιο σήμερα. Θα του στείλω έναν πύραυλο, θα είναι όλος δικός του».
Μήπως μπορούν να βρουν έναν τρόπο να ζήσουμε καλύτερα; Μπαίνει ο καινούργιος χρόνος και μπαίνει μαζί με έναν αόρατο πύραυλο που μπορεί να έρθει και να σε σκοτώσει οπουδήποτε. Κι αυτό λέγεται πρόοδος. Κι αυτό λέγεται εξέλιξη. Κι αυτό λέγεται εποχή.
*** Φέτος το μέρισμα μπούρδες. Να ‘χαμε να λέγαμε.
Άρχισε να στραβώνει ο Έλληνας. Κάτσε να τελειώσει ο μήνας του μέλιτος με τον Κυριάκο και θα δεις. Το πρώτο που θα κάνει ο Έλληνας είναι να ξαναπιάσει το τσιγάρο.
Διότι φέτος ο καινούργιος χρόνος θα μας βρει όλους έξω καπνίζοντες. Πού κατάντησαν τα μπουζούκια; Οι ξενέρωτοι και οι άκαπνοι μέσα και τα ντουμάνια τα σωστά έξω.
Γίνεται ρεμπέτικο χωρίς στριφτό;
Ερωτώ.
*** Ένας 28χρονος κινέζος φαίνεται πως έχει πάει το κουνγκ φου σε άλλο επίπεδο. Όπως φαίνεται στο video, ο «σαολίν» καταφέρνει να δαμάσει το νερό, πραγματοποιώντας περίτεχνες ενέργειες που δείχνουν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Πηδάει και περπατάει πάνω στο νερό.
Κι αν δεν πιστεύετε, δείτε το video:
Έλληνας ο Κουνγκ Φου της Ελπίδας.
Το ‘χει κάνει Ελπίδα – Απελπισία σαν διαδρομή Κολιάτσου – Παγκράτι!
Ο καινούργιος χρόνος θα μπει με ένα χαμόγελο δυσπιστίας. Άλλα περίμενε κι άλλα βλέπει ο Έλληνας. Κάλπικη μοίρα. Αυτή είναι η μοίρα του Έλληνα.
Γεννημένος να πιστεύει τα απίστευτα και να νευριάζει όταν δεν του γίνονται τα θαύματα.
Να ετοιμαζόμαστε για το 2020.
Αφού σκυλοβρίσουμε το ‘19.
Να φύγει και να μην ξανάρθει.
Άσχετο.
Γιατί το μελομακάρονο τρώγεται κυρίως νύχτα, όταν δεν σε βλέπει κανείς;;
*** Έχω τόσα νεύρα αυτές τις μέρες που μου ‘ρχεται να πάω να ξεστολίσω το δέντρο των Χριστουγέννων στο Σύνταγμα!
Αυτά σκεφτόμουν και περνάει ένας ταξιτζής αλά Χάρρυ Κλυνν και φωνάζει σ’ αυτόν που χάζευε στη μέση του δρόμου: Άντε ξεστολίσου ρε βλάκα!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ