Αντιδράσεις μετά τις μηνύσεις Φουρθιώτη κατά Πολάκη, Βαξεβάνη και αστυνομικών


efsyn.gr

Ερωτήματα προκαλούν τα τελευταία περιστατικά με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή και, εσχάτως, εκδότη φιλοκυβερνητικής εφημερίδας. Ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει πρώτος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Στο κέντρο της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Μένιος Φουρθιώτης έπειτα από καταγγελίες πως έχει διατεθεί ισχυρή δύναμη αστυνομικών και περιπολικών για τη φύλαξή του.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα που καταγγέλθηκαν από φωτορεπόρτερ του documento για κράτησή του από τους συνοδούς του Μ. Φουρθιώτη επειδή τους έβγαλε φωτογραφία, σήμερα υπάρχει νέα κλιμάκωση, καθώς ο, εσχάτως, εκδότης, έκανε μήνυση στον Παύλο Πολάκη, τον Κώστα Βαξεβάνη, αλλά και αστυνομικούς που επιβεβαίωσαν τα όσα έγιναν γνωστά για τη φύλαξή του.

Ο παρουσιαστής φέρεται να ζητά την αυτόφωρη σύλληψη του βουλευτή και του δημοσιογράφου, αλλά και… προανακριτική σε βάρος του Π. Πολάκη

Σημειώνεται ότι, με βάση καταγγελία του αντιδήμαρχου Ραφήνας, διατίθενται από διάφορα αστυνομικά τμήματα της περιοχής εννέα περιπολικά και 14 αστυνομικοί για 24ωρη φύλαξη του

Η απάντηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχόλιο του Κώστα Βαξεβάνη.
 

 

Πηγή https://www.efsyn.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στον βούρκο χωρίς αναπνευστήρα

«Ο βασιλιάς είναι γυμνός» -εντός και εκτός της χώρας. Θα επιβιώσει των εκλογών του 2020 ο Μητσοτάκης;

Συνταγή εμφυλίου στα ΑΕΙ